Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyen volt az első pénisz amit szemtől szembe élőben láttál?
Figyelt kérdés
Kinek a pénisze volt? Szőrös csupasz? Te mennyi idős voltál és ő mennyi volt? Véletlen vagy direkt történt?2024. márc. 16. 17:31
2/10 anonim válasza:
Helyes
saját
csupasz
lehettem kb. 1/2-1 éves (ha a tudatos nézést vesszük)
direkt
3/10 anonim válasza:
Osztály társakét amikor uszodába jártunk. 12-13 éves korban tesómét, kiverte előttem jó nagy, utána töbször vertem neki, de nem elvezésig.
4/10 anonim válasza:
Persze hogy a helyén volt, a lábai között. Aztán a számban, mert ott van a legjobb helyen.
5/10 anonim válasza:
Tesómét mert közös szobánk.volt
Jó nagy és borotvált volt
6/10 anonim válasza:
A haverom apjáét. Szép vastag egyenes. Csodálatos volt. Vele volt az első szex élményem is
7/10 ZsocaLatex&PVC válasza:
A cuki barátomét és jól be is kaptam neki,amikor tinik voltunk!
8/10 anonim válasza:
Még gyerekként osztálytársamét is, az öccséét is. És haverjaimét is láttam.
De később egyik haverommal el voltunk együtt egy kicsit. És nagyon jó volt. Nem volt szőrös, 18cm-s farka van. És nagyon szeretek vele szórakozni.
10/10 anonim válasza:
A legjobb haveromét olyan 17 évesen, utána a számba is volt :)
Nagyon jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!