Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan lehet jól egy lábfejet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet jól egy lábfejet kényeztetni?

Figyelt kérdés
Meleg lábfétisesekhez szól a kérdésem, hogy ki miként kényezteti a partnere lábát?

2024. márc. 14. 09:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Babaolaj es a számmal 23/f
2024. ápr. 4. 23:16
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Kényelmes cipővel! 👍
2024. ápr. 5. 07:26
 3/6 A kérdező kommentje:
A kényelmes cipő sem rossz, csak az nem szexuális és nem fetisiszta.
2024. ápr. 5. 08:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én leginkább azt szeretem ha engem kényeztetnek lábbal, bár eddig csak egyszer volt egy ilyen élményem. Volt egy haverom akivel ilyen barátság extrákkal volt a kapcsolatunk. Azóta nem vagyunk jóban már, de

Még a kapcsolat elején egyszer otthon voltunk nálam, és filmezés közben az ölembe rakta a lábát. Kicsi 40 es lábai voltak és mindig fekete vagy fehér bokazoknit hordott, ami a legjobban izgat. Na hát mondanom sem kell, hogy felállt a farkam ami mivel melegítőben voltam elég feltűnő volt. Észrevette és egy szó nélkül kiverte nekem a lábával. Életemben nem élveztem akkorát mint akkor, legjobb élmény volt.

2024. ápr. 15. 16:31
 5/6 A kérdező kommentje:
4-es ez tetszett!
2024. ápr. 15. 19:02
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Bizony, jó kis kapcsolat volt, voltak még jó lábfétises meg egyéb sztorik vele. Egyébként helyes volt a srác is nagyon, az is hozzátett az élményhez. Mielőtt megismertem szinte biztos voltam benne, hogy hetero aztán meglepődtem. Hibátlan testalkatú filmbeillően helyes arcú kicsit göndör szőke világító kékszemű fiú volt teljesen szőrtelen test és láb, gyönyörű kicsi és formás lábfejek, szóval pont olyan ami igazán bejön. Ha csak a külsőségeket vesszük. Az apja is egy félisten volt, szóval volt jó genetika. Na hát én nem ilyen vagyok, de volt közöttünk kémia. Aztán vége lett sajnos.
2024. ápr. 16. 23:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!