Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy működik a Magnum szauna ?
Figyelt kérdés
Nem voltam még ott érdekelne hogy an működik ez a dolog részletesen. Kapok szekrényt? Az öltözőben átöltözök gondolom csak törölköző lesz rajtam semmi más ? Utána hova érdemes ott menni ? Milyen helyek vannak ott bent ? Kozos zuhanyzó van vagy zártak? Valaki tudna eltudná mondani mire számítsak?2024. márc. 13. 00:07
11/26 anonim 

válasza:

Azert az is durva ha a turos micsodajat belemossa a pezsgofurdobe kitudja mennyi ember… en nem jarnek oda az tuti. Igaz nem voltam meg ott de valahogy igy utanaolvasva nem is kivannam.
12/26 anonim 

válasza:

Hát elméletileg én sem voltam ,de a hallottak számára az jönn le ,hogy jonis de vigyázni kell mert sok az idős és radszalhatmsk ha egyedül mész le kell őket patonzani
13/26 anonim 

válasza:

Ez mondjuk bármelyik uszodában/fürdőben előfordulhat.
(a Magnumban is klórozzák a jakuzzi vizét)
Senki nem mászik rád akaratod ellenére. Ha valaki nem értené a nemet, akkor a személyzetnek kell szólni, ők elintézik.
14/26 anonim 

válasza:

Én eddig kétszer voltam és nem találkoztam nyomulós pasikkal. Érdemes szerintem többször menni, hogy kitapasztald mi hogy működik. Én is tervezem még, sok mindent ki szeretnék ott próbálni. :)
15/26 anonim 

válasza:

a magnum egy qró hely, mindenki azért megy oda, ne legyünk álszentek, senki sem véletlenül téved be, ln qrni járok oda, az elején kicsit xar volt, mert minden trotty letámadt, h megszopasson, de hamar tudattam, h aktív vagyok, így pár alkalom után a többség tudta, hogy nem engem akarnak, nyitásra megyek, zuhany, lekerül minden, aztán körbe megyek, az elején kis jaccuzzi, aztán szauna, van egy-két ismerős dumcsi velük, utána keresek valami husit, aztán kabin, ott keményen megszopatom, majd megdugom a srácot, persze gumival, ez nálam másfél két óra, utána kimegyek szauna, dumcsi, aztán ha még valaki cumizna, akkor távozás előtt pipáztatok, vagy a gloryholeba szopatok egyet, aztán megyek haza hajnal felé
16/26 anonim 

válasza:

15-ös, fuh, nagyon igényes lehetsz hogy glory holeozol is, megsem nézed ki csinálja. Tény hogy mindenki szex.elni megy ilyen helyre.
"Elején sz.r volt hogy minden trotty letámadt". Te is leszel majd trotty és fogsz majd megsértődni hogy a kutyának nem kellesz.
17/26 anonim 

válasza:

vén f.szok könyöeögnek, h a löttyedt pélójukat rázd mg kicsit
19/26 anonim 

válasza:

16os ez benne van, igen trotty leszek, de ezért szopjak le minden vént, mert egyszer az leszek?
20/26 anonim 

válasza:

16os, mert a b.zulás az olyan igényes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!