Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy működik a Magnum szauna ?
Figyelt kérdés
Nem voltam még ott érdekelne hogy an működik ez a dolog részletesen. Kapok szekrényt? Az öltözőben átöltözök gondolom csak törölköző lesz rajtam semmi más ? Utána hova érdemes ott menni ? Milyen helyek vannak ott bent ? Kozos zuhanyzó van vagy zártak? Valaki tudna eltudná mondani mire számítsak?márc. 13. 00:07
11/14 anonim válasza:
Azert az is durva ha a turos micsodajat belemossa a pezsgofurdobe kitudja mennyi ember… en nem jarnek oda az tuti. Igaz nem voltam meg ott de valahogy igy utanaolvasva nem is kivannam.
12/14 anonim válasza:
Hát elméletileg én sem voltam ,de a hallottak számára az jönn le ,hogy jonis de vigyázni kell mert sok az idős és radszalhatmsk ha egyedül mész le kell őket patonzani
13/14 anonim válasza:
Ez mondjuk bármelyik uszodában/fürdőben előfordulhat.
(a Magnumban is klórozzák a jakuzzi vizét)
Senki nem mászik rád akaratod ellenére. Ha valaki nem értené a nemet, akkor a személyzetnek kell szólni, ők elintézik.
14/14 anonim válasza:
Én eddig kétszer voltam és nem találkoztam nyomulós pasikkal. Érdemes szerintem többször menni, hogy kitapasztald mi hogy működik. Én is tervezem még, sok mindent ki szeretnék ott próbálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!