Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyet lehet rosszlányok.hu-n?
Tehát ha fiú létemre el akarok menni egy sráchoz/esetleg egy transzihoz és azt mondom nekiy hogy kizárólag sz*pni akarok és elment a számban, utána pihen egy kicsit és aztán folytatnám neki? Mobdjuk elmegy 10-15 perc alatt. Akkor még bőven van idő az egy órából.
(Igen, tudom...ezért fizetni, stb. de aki az én cipőmben jár és nem talál partnert rá, akivel teljes diszkréció mellett csinálni, az megérti. De a rosszlányokon mindegy. Ott csak egy kuncsaft vagy és le van tudva.) Ez nem gáz nekik, ha csak azért megyek, hogy lecumizzam? Nyilván előtte telefonon le lehet beszélni ezt. Nagyon kérek mindenkit, hogy csak kulturáltan válaszoljon. Köszi előre is! :)
márc. 23. 19:10 vagyok.
Ha lakás prosti akkor semennyit.
Ha futtatott akkor is könnyű kuncsaft volt.
Van ex-prosti ismerősöm, aki mesélt néhány dologról.
Nem bocsátkozok nagyon a részletekbe, legyen elég annyi, hogy az életbe nem jössz rá, hogy az a lakás az övé, vagy a strigoé, bérli, vagy bérlik neki.
De mindegy is, egy fillért sem sajnálok tőlük, ugyanakkor bízok abban, hogy a strigok majd egy hosszantartó betegség után döglenek csak meg, melynek reménytelen gyógyítása az összes pénzüket is elviszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!