Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észreveszi, hogy tetszik nekem?
Van egy srác kollegák vagyunk. Akárhányszor meglátom mindig izgulok és vigyorgok mint egy bolond. Folyton mosolygok mikor meglátom, pedig nem szoktam gyakran mosolyogni de nagyon bejön és nem tudom megállni. Lehet el is pirulok, de azt nem hiszem. A munkánk miatt együtt leszünk 4 napon keresztül két hét múlva. Mit csináljak? Azthiszem tudja, hogy meleg vagyok, illetve gondolom hallotta már mástól. Nem tudom látja e rajtam, hogy bejön nekem. El szeretném hívni majd máshova is a munkán kívül, vacsorázni vagy sörözni, félek a visszautasítástól. Pedig nem vagyok gyáva, de ő nagyon bejön. Nem is akarok randizni csak a közelében lenni, dumálni egy kicsit. Úgy érzem magam mikor meglátom mint egy szerelmes 18 éves. Az egyetlen közeledés a részéről, hogy jófej velem meg ő jelölt be facebookon, semmi más.
Ő 27 én 33 vagyok.
Van felesége vagy barátnője?
Ha van akkor valószínűleg nem meleg és nem akar tőled semmit.
1: Bi is lehet.
A kérdésekre:
Ha jól fejlett a gaydarja, akkor valaminek le kell jönnie neki a viselkedésedből.
Mivel nincs egyértelmű dolog, ami eleve lehetetlenné tenné a dolgot köztetek, és te szeretnél valamit, közeledj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!