Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a véleményed a nőnapról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed a nőnapról melegként?

Figyelt kérdés

márc. 8. 15:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

K. Endre likes this!

márc. 8. 23:29
 12/20 anonim ***** válasza:
77%
Melegként az a véleményem róla, hogy nem érdekel. Oké, legyen, van, lapozzunk. Nekem kényelmetlen felköszönteni bármelyik nő nemű ismerősömet, mert nem igazán értem, hogy azt most miért kell ünnepelni, hogy valaki nő... Az anyák napját még megértem. De ez a nőnap számomra a papucsok ünnepe :D
márc. 9. 00:29
 13/20 anonim ***** válasza:
77%
Melegkent
márc. 9. 05:14
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Melegként semmi gondom vele, felköszöntöm a család női tagjait
márc. 9. 05:20
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

A társasházi szomszédunk egy 40-es nő, aki a tini lányával él kettesben. Egyedül neveli, elég nehéz körülmények között. Nincs férje, nem számíthat mástól segítségre, csak önmagára számíthat. Saját magára van utalva. Sosem kap senkitől semmit, se névnapjára, se szülinapjára, se húsvétra, se karácsonyra, soha. Próbálja a lehetőségeihez és a képességeihez mérten tisztességesen felnevelni a lányát, amennyire tudja. Beszélő viszonyban vagyunk, ha összefutunk az utcán, dumálunk pár szót, megkérdezzük egymástól ki hogy van és megyünk az utunkra. Mindig nagyon kedves, udvarias, tisztességes, becsületes, jószívű. Szeret minket, azt mondja mi vagyunk a párommal a kedvenc lakótársai a társasházban, mert mindig olyan szép rendezett, virágos az erkélyünk és mert mindig segítőkészek vagyunk mindenkivel.

Tegnap a piacon jártam, megálltam a virágárusnál és vettem neki meg a lányának 1-1 apró kis cserepesvirágot. De tényleg apró volt, ilyen kis sárga meg lila krókusz volt cserépbe ültetve, az egész nem volt nagyobb 8-10 centinél. Gondoltam, meglepem őket nőnapra, csak egy apró gesztusértékű ajándékkal. Becsengettem hozzájuk, a nő nyitott ajtót. Mondtam neki, hogy a piacon jártam és a virágárus előtt megállva rájuk gondoltam. A csaj úgy meghatódott, hogy elsírta magát és kérte, hogy hagy öleljen meg. Úgy ölelt, úgy szorított, hogy abban az ölelésben annyi szeretet volt, mintha a saját anyám vagy a testvérem ölelt volna meg. Percekig szorított magához és sírt a meghatottságtól. 15 éve nem kapott senkitől még egy szál virágot sem. És semmi mást sem. Egy fogpiszkálót sem. Pedig tényleg nem nagy dologról volt szó, csak egy 5-600 Ft-os kis apró, mini cserepes virágról. Én is meghatódtam, bevallom őszintén. Megkönnyeztem.

Amíg van olyan, akinek ez az apró kis figyelmesség ennyit jelent, addig szükség van az ilyen napokra. Tudom, minden napnak nőnapnak kellene lennie, minden nap oda kellene figyelni a nőkre, nem csak azon az egy napon. De van, akinek ez az egy nap, ez az egyetlenegy nap is rengeteget számít.

Én szeretem a nőnapot. És amíg ilyen módon is örömet szerezhetek anyámnak, a testvéremnek vagy akár a szomszédainknak és ők ezt örömmel, szeretettel fogadják, addig szükség van erre a napra. Engem is feltöltött energiával és szeretettel egész hétre az az ölelés, nem csak őket. Mindenki jól járt vele. :)

márc. 9. 14:02
 16/20 anonim ***** válasza:
83%
F-szság
márc. 9. 17:29
 17/20 anonim ***** válasza:
77%

Költséges,majd egy rugót fizettem a virágboltba !

Na de megérdemlik,végülis minket is ők hoztak világra!

márc. 10. 04:43
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nap számomra, mint a többi. Semmi extra.
márc. 10. 11:28
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Én leszarom az összes ünnepnapot. Ugyanolyan mint a többi.
márc. 12. 16:38
 20/20 anonim ***** válasza:
79%
Melegségtől függetlenül úgy gondolja a családom, hogy nagyjából butaság és nem csak akkor kell tisztelni vagy tiszteletet adni. Anyák napját sem igazán tartunk.
ápr. 22. 09:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!