Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív fiúk, ti szerettek popsit nyalni? Ha igen, miért?
Figyelt kérdés
2024. márc. 4. 15:56
11/24 anonim válasza:
Addig nyalom,ujjazom amíg nem könyörög,hogy dugjam már be.
12/24 anonim válasza:
Olyan jól csinálod? :)
Hány éves vagy?
13/24 anonim válasza:
Àpoltsàg kérdése. Amugy jo is az. Kölcsönösen. Ha szop a passziv partnerem, közben nyalja a seggem is. Én is szoktam neki dugàs előtt néha.
14/24 anonim válasza:
Aktív meleg srácként nagyon szeretem kényeztetni a meleg srácok fenekét, előjátéknak nagyon jó.
Attila vagyok
15/24 anonim válasza:
Nagyon szeretem a meleg fiúkat, pasikat,meleg vafyok én is.
Atti
16/24 anonim válasza:
Sajnps még nem hozott össze a sors ilyen aktívval. Már annak is örülni kell, ha az ujjaival kényeztet behatolás előtt. 49f Bp.
17/24 anonim válasza:
Nekem masszőr szokta. Fantasztikus érzés
18/24 anonim válasza:
Taszit,hogy a pasim popsiját nyaljam.
Egyik sem nézettki olyan nyalnivalóan.
19/24 anonim válasza:
nagyon szeretem így felizgatni a partnerem. Volt, hogy annyira felizgult a nyalástól, hogy amikor behatoltam majdnem egyből spontán elélvezett
20/24 anonim válasza:
Nagyon fontos a higiénia, csak akkor nyalom, ha tiszta és főleg, ha le is van borotválva, egyébként annyira nem vonz, engem nyaltak már, az jó volt, de csak mint előjáték jöhet szóba nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!