Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/20 anonim válasza:
A friss és finom de ezt nehéz körülírni hogy igazából milyen is az de van akié nagyon finom. A poshadt, állott, savanyú, keserű valami borzalmas borzalmas. Az életmód, mit eszik iszik az illető sokat számít a sperma ízében.
13/20 anonim válasza:
Kevés "jó" ízű spermával volt dolgom, a legtöbb embernek eddig pocsék íze volt. Bár én, akkor se vagyok oda érte, amikor "jó" íze van.
15/20 anonim válasza:
Szeretem a spermát legyen bármilyen ízű,imádom számba élveznek
16/20 anonim válasza:
A sperma, karakteres sperma ízű, mindig kicsit más. Engem mindig nagyon beindít amikor a számban érzem a meleg, krémes nyúlós, sűrű kantejet. Soha nem volt még olyan rossz ízű, hogy ne nyeltem volna le szívesen. Olyan viszont volt hogy elsültem attól ahogy megéreztem a nyelvemre lövelő finom nedüt.
17/20 anonim válasza:
Nem volt még olyan,hogy ne ízlett volna,nagyon szeretem ha jó sok jön és a számba,arcomra spriccel.Annyira fel tudok izgulni tőle,hogy gyakran én is elélvezek.
20/20 anonim válasza:
Én bőven beérném egy klasszikus, átlagos sperma ízzel (amit ha lenyelek, utána is még jó sokáig érzem), amit mondjuk egy nálam kicsit fiatalabbtól kapnék. Ha viszonylag sok és sűrű, az még jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!