Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alteregoba mennyire erdemes egyedul menni?
Sziasztok :)
Erdekelne hogy mennyire erdemes egyedul szorakozni menni alteregoba? Nem erdekelnek az egyejszakazasok tehat nem azert mennek, csak kivancsi vagyok mennyire lehet ott ismerkedni es szorakozni egy estet valakivel :D
22 eves vagyok, nemtudom milyen korosztaly jar oda, remelem tudtok velemenyeket irni a helyrol :) koszi szepen elore is!
Rengetegszer voltam egyedül, ahogy mások is. Nem lesz semmi bajod, ha a “bulizási etikettet” ismered. Komolyan ismerkedni ritkán lehet, de nem lehetetlen.
Kicsit putri a hely, a közönség egy része nem üt meg magas színvonalat, se testileg, se szellemileg, de mi már csak így szeretjük az Alteregot. Akár úgy is fogalmazhatnék (felszínesen),hogy olcsó piák, még olcsóbb srácokkal. Utóbbi persze nem mindenkire vonatkozik!
Akartam menni
Meg láttam kik állnak sorba a bejáratnál, meleg létemre még nekem is sokkk volt
Túsarkúba bohócnak öltözött igénytelen travik
Szia.
Egyedül én se mennek, ha van kedved akkor beszélgethetnenk és ha úgy van elmehetnénk együtt. :)f31
A helyet el uralták a lezbikák
Sokkal többen vannak mint a fiúk, korban mindenki van.
Biztonságban érezheted magad,
Vannak egyedül is vadászok, biztos tudsz ismerkedni nálad idősebb pasival.
Valaki írta hogy olcsó,
Egy rövid egy üdítővel kb3500
3dl sör 1000 üveges.
Éjféltől indul a buli, nagyon sokan vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!