Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy melóhelyeden sexért jobb pozit kínáltak?

Ó, hát ez mindenhol mindennapos,hogy családos,nős idősebb pasik szexre fiatalokat használnak.Vasárnap nem, mert az a családé és a templomé.
Nők is szopnak az előmenetelért, miért lenne különbség egy fiatal srác, aki a középkorú főnökét szopja.
Hajrá...

Én ugyan nő vagyok, de lefeküldtem én is az egyik vezetővel a cégnél. Miután párszor találkozgattunk meló után és lefeküdtünk párszor, átkért a saját területére, ahol egy jobban fizető pozíciót intézett el nekem. Kb. 2x annyit kerestem onnantól fogva a munka meg fele annyi volt.
Ő soha nem ígért nekem jobb pozit, nyíltan nem mondta ki, de nyíilván sejtette, hogy nem a mikropénisze és a hatalmas sör hasa miatt feküdtem le vele.
28N

A főnököm szeretője lettem pár létrafok és dupla fizuért!
Majd 3 éven át dugott,időközben ejtettem egy kapcsolat miatt!
A pozíció megmarad,mert míg a pasija voltam sokmindent megtudtam róla és hát van az a pénz amiért hallgatók!
3-as: 27 vagyok
4-es: hát itt szép izmos mellizomra és bicepszre számítok.. ;) a farka meg ki tudja..
5: miért is? én spec. nem tudom..
7: miket tudtál meg?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!