Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokak számára miért nem elfogadható a távkapcsolat?
Lehet fiatal vagyok még, 30, de eddug soha nem jelentett gondot, ha valaki miatt utazni kellett. Persze nem arról beszélek, hogy egy másik földrészen van a párom, bár egy ideig azt is csináltam. Mexikói lány miatt, de rájöttem a srácokat szeretem. Xd
De ha valakinek megemlítem, hogy Berlinig kell kimozdulnia, gyakran otthagynak. Más ennyire nem rugalmas, vagy csak én vagyok ennyire rugalmas? Én gyakran a vonaton, buszon, éjszaka dolgozom, szerintem minden megoldható
Van aki a régimódi párkapcsolat híve. Hazavárni egymást este, aki előbb ér haza, összeüthet valami finomat, együtt vacsizni, aztán összebújva tévézni. Hétvégén kirándulni, ilyesmi.
Olykor ajtót csapkodni, porcelánt törni, de mégis együtt megöregedni és azon kapni magunkat, hogy már nem ÉN és Ő van, hanem MI vagyunk.
A hollywoodi filmeknek nem sok köze van az amerikai valósághoz.
Amit a 2-es írt, az a legszebb és legjobb kapcsolati "forma".
Csak ma már ez százból egy kapcsolatnál van meg, ha egyáltalán megvan. Két vagy három év együtt töltött idő sajnos aranylakodalomnak számít. :/
9 - Nagyon jól írta , egy kapcsolat nem csak arról szól , hogy szeretsz , vagy nem szeretsz !
Ha csak az illető nem egy dús gazdag vezető , vagy vállalkozó , üzletember - stb !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!