Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meleg a haverom?
Figyelt kérdés
Én heteró ferfi vagyok, nős. Az egyik haverom viszont fura dolgot tett, amit heteró ferfiak nem tesznek. Tavaly nyáron ingben voltam, és a meleg miatt a felső pár gombom ki volt gombolva. Erre a haverom hirtelen megtapogatta a kilátszó mellkas szőröm. Én ilyet ferfitől sosem tapasztaltam, ezért kapásból azt kérdeztem tőle: te h..lye vagy? Erre semmit nem mondott, azóta is haverok vagyunk, de nagyon fura volt ez a megnyilvánulása. Szerintetek lehet hogy meleg?2024. febr. 15. 15:57
1/12 anonim válasza:
Ez alapján nem, lehet csak irigykedik, mert neki nincs.
2/12 anonim válasza:
Ebből én sem venném tutira.
Ha más " hasonló" dolgai is vannak/ lesznek, akkor az már gyanús..
3/12 anonim válasza:
Miről beszéltetek közben miközben ezt csinálta? Lehet hirtelen arról akarta terelni a szót vagy a témát mert nem akart róla beszélgetni és hirtelen kellett valamit csinálnia amitől eláll a szavad. Ha ezen kívül nincsenek azóta fura dolgai akkor szerintem ne képzelj bele semmit.
Miről témáztatok amikor ezt csinálta?
4/12 anonim válasza:
Szerinted melegvagy,mert az érdekel hogy a haverod meleg-e? Lehet ennyire tetszett hogy hozzá ért a mellkasodhoz? Szerintetek az orvosok akik műtenek vagy a segédjeik akik leborotválják a nemi szőrzetét a pácienseiknek azok melegek? Vagy az urológusok? Vagy az összes ferfi akivel személyesen találkoztál és megfogtátok egymás kezét(tudod kezeltetek) ez mind melegségre utaló jel?
5/12 A kérdező kommentje:
4-es heteró férfinek eszébe sem jut efy masik férfi testéhez érni.
2024. febr. 15. 17:39
6/12 anonim válasza:
Akkor hogy fogsz kezet akárkivel is? Vagy hogy veregeted vállba,stb?
7/12 anonim válasza:
De ha már kezeltél férfival vagy hozzá értél valaha is valakihez aki férfi,akkor már nem vagy heteró!!
8/12 anonim válasza:
Mint a szahara.
Nekem eszembe nem jutna ilyen még véletlenül sem.
9/12 anonim válasza:
Hát akárki akármit mond,a kérdező szerint aki valaha is hozzá ért egy férfihoz az bizony meleg,és kézfogásnál hozzá kell érni. Ez van, melegek vagytok,csak saját magatoknak sem valljátok be! Majd felnőttök...
10/12 A kérdező kommentje:
Azért egy kézfogást üdvözléskor/elköszönéskor ne hasonlítsunk ahhoz hogy egy férfi megtapogatja egy másik férfi mellkas szőrét. Ha nektek ez egy kategória, akkor gond van a toronyban. Nem is kicsi.
2024. febr. 16. 06:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!