Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív fiúk! Milyen érzés volt a legelső alkalom? Fájt vagy jó és izgalmas?
Figyelt kérdés
febr. 14. 21:53
11/16 anonim válasza:
Az első nagyon izgalmas! Nekem a szivem majd kiugrott mikor a pasi farkát megláttam. Főleg mikor hozzáértem... Számba vettem.
Mikor megfordultam neki hogy berakja az valami isteni volt ahogy a seggemhez ért először!
Be is keményedtem most 🙃
12/16 anonim válasza:
14 éves voltam. A srác 21. Hatalmas farka volt és emiatt nem volt jó élmény. Pedig aranyos volt lazítsak, sok sikosító, stb. Akkor is sajna nem élveztem.
13/16 anonim válasza:
Nekem nagyon kellemes, minden héten kell a szervezetemnek hogy megdugjanak.
14/16 Kajak53 válasza:
Én másztam rá, azaz ültem rá a partnerem farkára, mert annyira vágytam már rá, hogy végre egy igazi fasz legyen bennem és ne műanyag ez-azok. Szaunában voltunk, csak ketten és jobb híján borotvahabot használtunk síkosítónak. Hihetetlen könnyen becsúszott, egyáltalán nem fájt, csak gyönyört éreztem.
15/16 anonim válasza:
nekem nem volt jó maga az első behatolás. Pont arra ment rá a partnerem, hogy sikoltsak egy nagyot amikor elveszi a szűzességem.
A későbbiek utána már egyre jobbak lettek (persze nem vele)
16/16 anonim válasza:
Én élveztem, persze az első kicsit fájt 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!