Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 12 cm-es farok lehet szexi?
Figyelt kérdés
Nekem ekkora, viszont nem tudom mit gondolnának róla, ha meglátnák:)febr. 14. 12:29
12/29 anonim válasza:
11
file:///C:/Users/Felhaszn%C3%A1l%C3%B3/Downloads/MicrosoftWindows.Client.CBS_cw5n1h2txyewy!InputApp/JerryTheMouseTomAndJerryGIF.gif
13/29 anonim válasza:
Aktív vagyok, nekem tök mindegy a farkad.
Engem férfias Passzívak fognak meg, külsőre belsőre is
Farkuk mérete nem érdekel.
14/29 anonim válasza:
Nekem is ekkora 😅, elvileg csajnak bejött. Pasit még nem dugtam. Csak szoptak :)
15/29 anonim válasza:
Az összhatás a lényeg. Attól is függ, hogy milyen magas és széles vagy
16/29 anonim válasza:
Lehet bizony! De véleményem szerint nem csak a farokméreten múlik, hogy valaki szexi vagy sem.
17/29 anonim válasza:
Az, hogy valaki szexi az mindenkinek más. Olyan embert kell találnod akinek szexi vagy, az meg, hogy mások mit gondolnak az már nem lényeg.
18/29 anonim válasza:
Nem a mérettől lesz egy farok szexi vagy nem szexi. Lehet egy kis farok is szexi és egy nagy is ronda.
19/29 anonim válasza:
Nem. 19 alatt bajlódjanak vele a csajok.
20/29 anonim válasza:
A 12 centis méret valóban elég rövidnek tűnik! Ám, ha legalább 5 centis az átmérője, akkor az már tetszene minden nőnek!SZERINTEM!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!