Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem élvez el a szopástól?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvez el a szopástól?

Figyelt kérdés
Nagyon hosszasan szoktam szopni az aktív páromat, de hiába. Olyan nehezen szokott elélvezni, hogy általában már nem bírom tovább, mert elfáradok. Teljesen elzsibbad a nyelvem és a szám. Hiába mondja és látom, hogy élvezi mégsem elég.. Ilyenkor inkább fogom magam, beleülök a farkába és 2-3 rántás után iszonyat hatalmasat élvez. Ez eléggé bánt, mert vért izzadok a szopásával mégse szoktunk a végére érni. Megkérdeztem, hogy szarul csinálom, de azt mondta, hogy nem, igazából bennem szeret elélvezni. Ez oké, de közben tőlem passzívként az van elvárva, hogy csak szopással, kiveréssel élvezzek el.. Ez szerintem nem fair.
2024. febr. 12. 14:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
*Soha senki nem tudta...
2024. febr. 13. 21:34
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló vagyok, nagyon nehez szopás közben, hogy elmenjek, rásegítés nélkül. Ez szerintem egyénileg van így (sajnos.)
2024. márc. 2. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!