Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is irritál amikor azzal nyitnak egy beszélgetést, hogy “kit, mit keresel”?
Eleve olyan hülye, értelmetlen kérdés most mit írjon arra az ember, hogy kit keresel… Rajzoljam le? Nem tudom definiálni kit keresek, nagyon sokféle ember szóba jöhet, nyilván azért beszélünk mert első blikkre szimpatikus.
Csomó oldalon meg be lehet jelölni mit keresel. Általában be is szoktam. Tinderen lehet azt is, hogy “még nem tudom pontosan” ergo bármire nyitott vagyok. Akkor mi a tökömnek kell megkérdezni?
Másrészt annyira utálom ezt a fordított kommunikációt. Miért nem tudnak úgy nyitni, hogy “szia, XY vagyok, ezt és ezt keresem. Érdekel?”
Így lehet sunnyogni, mert ha azt írod szexet keresel akkor ő is, ha meg párkapcsolatot akkor ő is.
Ezen teljesen felesleges kiakadni,mert mindenhol ez van.
Nyilván sokan nem tudják egyáltalán mit szeretnének,csak úgy írogatnak.Aztán vagy bejön neki, vagy nem.
Itt is vannak, kit és mit keresők.Bőven. Viszont ma tíz ismerkedési "kísérletből" nyolc szex miatt van.Kettő lehet olyan,aki kapcsolatot is szeretne /esetleg/.
Jaj meg a másik mikor megkérdezik hány eves vagy és hol laksz xD
3-as vagyok
Engem nem zavar az ilyen kérdés, nem tudom minek a fasznak ilyenen problémázni xd
Inkább ilyenek találjanak be, mint kép nélküliek és hasonlók
Én ezzel indítok, vagy olvastad a profilom?
Teljesen kitöltött profil mellett olyanok írnak rám, akik abszolút nem felelnek meg. Nem értem miért nem olvassák el a bemutatkozást.
Utána már nem válaszolnak, szóval 3 sor felesleges beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!