Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha melegként megszoktam puszilni a lány barátaimat?
Figyelt kérdés
Nem fekszek le velük, mert nem vonzanak, de megszoktam őket puszilni.2024. febr. 10. 11:20
1/12 anonim válasza:
Vannak heterók akik így köszöntik a férfi barátaikat és
A közvélemény nem tartja őket melegnek. Ebből ha kiindulsz....
3/12 anonim válasza:
Az inkább gáz, hogy nem kéred szakterapeuta segítségét és nem próbaĺsz lányokkal ismerkedni.
4/12 anonim válasza:
Nem gáz, csak ne spermás szájjal tedd.
5/12 anonim válasza:
Mert nekünk melegeknek állandóan tele van g*civel a szánk, mi?
Álmodozás OFF. :)
6/12 anonim válasza:
#5, hidd el, nem rólatok álmodozom...
7/12 anonim válasza:
6 Nem róluk álmodozol, csak valamiért ondós szájú férfiakat vizionálsz oda, ahol szó sem volt róluk. Ahha, khmm... Van egy rossz hírem.
Amúgy kérdező, ha a lány barátaidat nem zavarja, akkor mégis kit zavarjon? Én sosem vettem rossz néven, ha valamelyik meleg ismerősöm megölelt / megpuszilt. Sőt, voltaképpen jól esik, hogy valaki pusztán kedvességből és szeretetből teszi, nem azért, mert rám gerjedt.
8/12 anonim válasza:
Ebben mégis mi lenne gáz? Én is és párom is megpuszilja a csaj barátait. Nekem inkább az fura ha valaki csak azért, mert meleg jó formán undorodik a lányoktól. A puszi a szeretet jele és én szeretem a lány barátaimat (is). Ettől nem leszek hetero.
10/12 gabor49 válasza:
abszolut nem az 51/ bi férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!