Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mikor és miért szoktatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor és miért szoktatok "eltűnni" ismerkedésben?

Figyelt kérdés
Nekem pl van hogy elkezdek egy beszélgetést. Akarok akkor vele szexelni de nem ér rá. Aztán másnapra enyhül a vágy és akkor egyszerűbb nem elolvasni csak 1-2 nap múlva. Közbe meg utálom az ilyet és mindig azt mondom mondja ha nem akar semmi gáz. Ezért mostanság ha volt ilyen tudatosan elkezdtem figyelni és írtam hogy mi van mert bennem van hogy én is utálom.
2024. febr. 6. 00:18
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Az ilyen értelmetlen körök, eltűnések miatt jobbak a szaunák. Lemész, kikapod, berakod, bekapod, megkapod, hazamész.
2024. febr. 6. 00:43
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
Na jó de kinek...
2024. febr. 6. 01:06
 3/10 anonim ***** válasza:
90%

Nem szoktam eltunni. Olyat foleg nem csinalok, hogy elolvasom a masik mit ir es nem reagalok.

Ha valaki nem szimpi vagy akkor epp nincs idom/kedvem megmondom nyiltan. A bunkosag es gerinctelenseg netovabbja a ghostolas. Szerintem.

2024. febr. 6. 05:05
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Százból egy ilyen meleg van,mint a 3-as.Több kellene !Valami elképesztő gyávaság,bunkóság és modortalanság ami jellemző ma az ismerkedésekre.
2024. febr. 6. 05:10
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én max meg se jelenek. Értemén ezt úgy hogy ha csak ilyan szia, vagy mizu üzenetet kapok valakitől elsőre, akkor nem válaszolok. Lehet bunkoság, de legyen már annyi valaki en hogy ír egy tisztességes bemutatkozást. Ha valaki erre sem képes akkor mit vár? De lehet csak én vagyok a maradi...

Ha már tart valakivel a beszélgetés, akkor max csak akkor nem írok ha írtam és ö nem válaszolt már egy ideje. Olyankor úgy vagyok vele hogy akkor ez ennyi volt.

2024. febr. 6. 05:26
 6/10 anonim ***** válasza:
88%

1-es. Voltam ilyen helyen. Egyfelől az emberállománból a legfiatalabb is 45. Az átlan bőven 50-es 60-as.

Másfelől pedig szaunában sose tudod biztosra hogy összeszedtél-e valamit.

2024. febr. 6. 11:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szauna69-be sok fiatal jár. De a Magnumban sem az általad írt az általános.

"Másfelől pedig szaunában sose tudod biztosra hogy összeszedtél-e valamit."

Semmivel sem nagyobb az esélye a nemi betegségnek, mint mondjuk online ismerkedésnél. Az sem kizárt, hogy aki monogámiával, meg biztonságos szexszel etet téged, múlt héten még bareback dugatta magát egy gangbangben. Védekezni kell.

2024. febr. 6. 12:21
 8/10 anonim ***** válasza:
89%

Nem szoktam eltűnni, de én is szembesülök ezzel. Elég szomorú jelenség, gondolom, nem akarnak magyarázkodni, hogy miért NEM, vagy csak mást keresnek, nincs közös érdeklődés stb..

Bár szerintem értelmes ember ilyenkor is el kellene tudjon búcsúzni, de ez nem divat ma már sajnos.

2024. febr. 6. 14:04
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert rájöttem hogy házas

Vagy kifejezetten csak szexet keres, de úgy hogy csak 1alkalom és soha többet nem látjuk egymást. Nekem ilyen nem kell.

2024. febr. 6. 14:47
 10/10 anonim ***** válasza:

Ahogy a [2024. febr. 6. 05:26] írja, egyszavas üzenetekre én se válaszolok.

Van mikor kedvem van beindítani egy beszélgetést, ha már "felkér", de gyakran kiderül, hogy az egyszavas üzeneteknek értelmi oka van.

szept. 15. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!