Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Milyen a zsáneretek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Milyen a zsáneretek, milyen srácok képeit nézegetitek?

Figyelt kérdés

Az instagram is tele van melegekkel, akik alsónadrágos/fürdőruhás képeket tesznek ki magukról. Én szívesen nézegetem ezeket az oldalakat, gondolom nem vagyok vele egyedül.

KÉrdés, kinek milyen tetszik, nekem néha már elegem van ezekből a tökéletesre kimaxolt, full kipattintott csávókból, én szívesebben nézegetem az átlagosabb, nem kövér, de ha nagyon pici van rajta, nem baj, viszont a nagyon szőröst sem szeretem. Érdekel mások véleménye is.

2024. febr. 5. 19:09
A kérdező szavazást indított:
Inkább leírom
Szőrtelen, sportos
Szőrös, sportos
Szőrtelen, átlagos
Szőrös, átlagos
Szőrtelen, kissé macis
Szőrös, kissé macis
Szőrtelen, jelentős túlsúllyal
Szőrös, túlsúlyos (medve)
42 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az átlagos testalkatú férfiak jönnek be leginkább, a szőr meg teljesen mindegy számomra, hogy van vagy nincs.
2024. febr. 5. 20:20
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
A maci/medve nem feltétlenül a kövér pasikat jelenti. Általában a szőrös, erősebb testalkatú férfiakra használják.
2024. febr. 5. 22:50
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, te milyen vagy? (magasság, súly/testalkat, szőrösség stb.)
2024. febr. 6. 00:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretem, ha nagyon ki van gyúrva (az nekem sok). Attól olyan fura lesz (nem tudom, hogy írjam le jobban). Inkább legsen rajta kevesebb izom vagy legyen átlagos.

A sok szőrt nem bírom, a szőrtelenre szavazok, de ha van, akkor max. egy kicsi lehet.

24/p

2024. febr. 6. 06:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez leginkább hangulat függő. De minden képpen az olyanok jönnek be akik más alkatuak mint én.
2024. febr. 13. 17:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A túlsúlyos srácok jönnek be. Hogy mennyire szőrösek, az kevésbé érdekel.
2024. febr. 15. 20:25
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem személy szerint a huszonéves, kevésbé izmos, kissé "elpuhult" fiúk tetszenek, akiken van valamennyi háj hason és derékon :D

24/f

2024. febr. 16. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!