Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Milyen a zsáneretek, milyen srácok képeit nézegetitek?
Az instagram is tele van melegekkel, akik alsónadrágos/fürdőruhás képeket tesznek ki magukról. Én szívesen nézegetem ezeket az oldalakat, gondolom nem vagyok vele egyedül.
KÉrdés, kinek milyen tetszik, nekem néha már elegem van ezekből a tökéletesre kimaxolt, full kipattintott csávókból, én szívesebben nézegetem az átlagosabb, nem kövér, de ha nagyon pici van rajta, nem baj, viszont a nagyon szőröst sem szeretem. Érdekel mások véleménye is.
Nem szeretem, ha nagyon ki van gyúrva (az nekem sok). Attól olyan fura lesz (nem tudom, hogy írjam le jobban). Inkább legsen rajta kevesebb izom vagy legyen átlagos.
A sok szőrt nem bírom, a szőrtelenre szavazok, de ha van, akkor max. egy kicsi lehet.
24/p
Nekem személy szerint a huszonéves, kevésbé izmos, kissé "elpuhult" fiúk tetszenek, akiken van valamennyi háj hason és derékon :D
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!