Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Olyan passzív aki megelégszik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan passzív aki megelégszik néha egy nyalakodással anál helyett?

Figyelt kérdés

Szeretek 69-ezni, vagy akár csak simán kinyalni, ujjazni egy passzívot. Simán akár 20 percen keresztül vagy tovább. Romantikus típus vagyok. Ha akar, közben játszhat a péniszemmel, de nem kötelező.

Eddig minden passzív pár perc után kérte, hogy tegyem be. De én élvezem a nyalást is. Főleg, ha már libabőrös/remeg a nyelvemtől.

Mielőtt megkérdeznéd: nem a péniszemmel van a gond, 17-18 cm között van és nagyon elégedett volt eddig vele mindenki, én is. Csak egyszerűen nagyon izgat, hogy így játsszak egy passzívval.

30/F/uni

U.i.: Nem várok ajánlatokat, külföldön élek. Általánosságban érdekel, miért zárkózik el sok passzív ettől.

2024. febr. 5. 13:59
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Lehet. :)
2024. febr. 5. 21:59
 12/19 gabor49 ***** válasza:
81%
kérdező én passziv bi vagyok ha szex akkor igen alaposan dugjanak meg nálam ez elvárás 50/f
2024. febr. 6. 05:03
 13/19 anonim ***** válasza:
79%
Na én passzívként pont ilyen aktívot keresek. Nyilván az is érdekelne hogy betegye, de nem úgy hogy 2 perc nyalakodás után egyből. Hanem akár 30 perc után...
2024. febr. 6. 05:07
 14/19 anonim ***** válasza:
86%

Aktívként én pedig olyan passzívat,aki igényli és szereti is a nyalakodást.Illetve azt,ha nem kapkodós a szeretkezés !

F/Bp

2024. febr. 6. 06:06
 15/19 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem vannak páran.

Engem speciel nem zavarna (egy ideig biztos).

2024. febr. 6. 06:39
 16/19 anonim ***** válasza:
88%
Én passzívként gyakran sokkal jobban szeretem, ha csak kinyalnak néha és nem dugnak meg. Egy alapos nyalástól is ki lehet elégülni
2024. febr. 6. 12:31
 17/19 anonim ***** válasza:
78%
Én szeretem odaadni magam fullba. En azt élvezem ha a társam kiéli rajtam a vágyait
2024. febr. 11. 02:05
 18/19 anonim ***** válasza:
84%
Nem gondoltam, hogy van még ilyen. Én nem ragaszkodom a behatoláshoz. Az előjáték is jó örömforrás, én szeretem. Igaz csak félévente találkozom a partneremmel...
2024. febr. 18. 14:24
 19/19 anonim ***** válasza:
engem már többször elégített ki a partnerem hogy csak nyalt. Nem kellett a farkamhoz nyulni sem.
szept. 25. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!