Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan passzív aki megelégszik néha egy nyalakodással anál helyett?
Szeretek 69-ezni, vagy akár csak simán kinyalni, ujjazni egy passzívot. Simán akár 20 percen keresztül vagy tovább. Romantikus típus vagyok. Ha akar, közben játszhat a péniszemmel, de nem kötelező.
Eddig minden passzív pár perc után kérte, hogy tegyem be. De én élvezem a nyalást is. Főleg, ha már libabőrös/remeg a nyelvemtől.
Mielőtt megkérdeznéd: nem a péniszemmel van a gond, 17-18 cm között van és nagyon elégedett volt eddig vele mindenki, én is. Csak egyszerűen nagyon izgat, hogy így játsszak egy passzívval.
30/F/uni
U.i.: Nem várok ajánlatokat, külföldön élek. Általánosságban érdekel, miért zárkózik el sok passzív ettől.
Aktívként én pedig olyan passzívat,aki igényli és szereti is a nyalakodást.Illetve azt,ha nem kapkodós a szeretkezés !
F/Bp
Szerintem vannak páran.
Engem speciel nem zavarna (egy ideig biztos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!