Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egyéjszakásra elhívnátok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyéjszakásra elhívnátok egy idegent a lakásotokba?

Figyelt kérdés
A szüleim elutaznak egy hétre, és azt tervezem, hogy a távollétükben keresek egy fiút szexre. Egy kicsit tartok a dologtól, mivel így kiderül hol lakom, és bárki visszaélhet vele, viszont más lehetőségem nem nagyon van.

febr. 4. 18:40
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
65%
Nekem a szülők tudták mi a helyzet, így a zsarolástól nem féltem, önvédelmi eszköz meg volt bőven ha agresszív lett volna a másik. Túlgondolod szerintem, emiatt van ennyi titkos ilonka manapság
febr. 4. 20:03
 12/32 A kérdező kommentje:

Első találkozás lenne. Leginkább a lopástól, rablástól félek. Arra volt is precedens, az idős szomszédom mindig roma nőket hívott fel magához, aztán amikor elutazott kifigyelték, és kipakolták a lakását.

Többen írták PM-ben a nemi erőszakot, esetemben az nem tudom mennyire reális, én aktívként kizárólag lányos fiúkat keresek.

febr. 4. 20:10
 13/32 anonim ***** válasza:
92%
Engem egyszer megvert egy vasággyal 50kg csávó. Én 180/78 és jártam karatera… ennyit ért… legalabb bajom nem lett de csak ennyi hasznom volt …
febr. 4. 20:30
 14/32 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom mi a baj. Max megtanulja a bizalom olykor nagy árat kér :) 1 fontosabb tanács hogy védekezz. Családsegítő vagyok. Pest megye. Meglepne mennyi nemibeteg van 20 alatt és 18 alatt a kezeléshez a szülő is kell… Na ezen agyalj többet. A szifilisz tünetmentes is lehet. Titkos Ilonka jobb mint ha baj lesz ami meghatározza az egész életét majd…
febr. 4. 20:33
 15/32 anonim ***** válasza:
75%
Legyen a haverod a másik szobában. Segíthet, ha gond lenne.
febr. 4. 20:43
 16/32 A kérdező kommentje:
#15: Hát nem tudom, hogy a heteró haverom mit szólna ha erre kérném. Ilyet csak prostituáltaknál tapasztaltam, hogy a strici, vagy barátnő a másik szobában volt.
febr. 4. 20:51
 17/32 anonim ***** válasza:
86%
Attol fugg h mikor utaznak a szulok. Ismerkedj a sraccal 1-2 hetig legalabb. Beszeljetek minden nap, talizzatok tobbszor, aztan ha szimpi es minden okes, akkor vidd fel.
febr. 4. 22:51
 18/32 anonim ***** válasza:
88%

Csak eddig jutottál? Szerintem feküdj le.

febr. 5. 00:16
 19/32 anonim ***** válasza:
69%
#19, kivel?
febr. 5. 00:21
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Bérlek szobát. Vagy 18 alatti vagy és ez a gond?
febr. 5. 01:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!