Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyéjszakásra elhívnátok egy idegent a lakásotokba?
Figyelt kérdés
A szüleim elutaznak egy hétre, és azt tervezem, hogy a távollétükben keresek egy fiút szexre. Egy kicsit tartok a dologtól, mivel így kiderül hol lakom, és bárki visszaélhet vele, viszont más lehetőségem nem nagyon van.febr. 4. 18:40
11/32 anonim válasza:
Nekem a szülők tudták mi a helyzet, így a zsarolástól nem féltem, önvédelmi eszköz meg volt bőven ha agresszív lett volna a másik. Túlgondolod szerintem, emiatt van ennyi titkos ilonka manapság
12/32 A kérdező kommentje:
Első találkozás lenne. Leginkább a lopástól, rablástól félek. Arra volt is precedens, az idős szomszédom mindig roma nőket hívott fel magához, aztán amikor elutazott kifigyelték, és kipakolták a lakását.
Többen írták PM-ben a nemi erőszakot, esetemben az nem tudom mennyire reális, én aktívként kizárólag lányos fiúkat keresek.
febr. 4. 20:10
13/32 anonim válasza:
Engem egyszer megvert egy vasággyal 50kg csávó. Én 180/78 és jártam karatera… ennyit ért… legalabb bajom nem lett de csak ennyi hasznom volt …
14/32 anonim válasza:
Nem tudom mi a baj. Max megtanulja a bizalom olykor nagy árat kér :) 1 fontosabb tanács hogy védekezz. Családsegítő vagyok. Pest megye. Meglepne mennyi nemibeteg van 20 alatt és 18 alatt a kezeléshez a szülő is kell… Na ezen agyalj többet. A szifilisz tünetmentes is lehet. Titkos Ilonka jobb mint ha baj lesz ami meghatározza az egész életét majd…
15/32 anonim válasza:
Legyen a haverod a másik szobában. Segíthet, ha gond lenne.
16/32 A kérdező kommentje:
#15: Hát nem tudom, hogy a heteró haverom mit szólna ha erre kérném. Ilyet csak prostituáltaknál tapasztaltam, hogy a strici, vagy barátnő a másik szobában volt.
febr. 4. 20:51
17/32 anonim válasza:
Attol fugg h mikor utaznak a szulok. Ismerkedj a sraccal 1-2 hetig legalabb. Beszeljetek minden nap, talizzatok tobbszor, aztan ha szimpi es minden okes, akkor vidd fel.
18/32 anonim válasza:
Csak eddig jutottál? Szerintem feküdj le.
20/32 anonim válasza:
Bérlek szobát. Vagy 18 alatti vagy és ez a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!