Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nyilváos wc-ben piszoárnál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyilváos wc-ben piszoárnál megnézitek a másik farkát ha meletetek van valaki?

Figyelt kérdés
Jöhetnek sztorik is ha van valakinek ;)
2024. jan. 28. 16:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10%

Soha nem tennék ilyet, izzó vasat döfök a szemeimbe, mielőtt bemegyek...

Egy mentálisan egészséges ember, aki magabiztos a férfiasságát és a szexuális orientációját illetően, nem csinál ügyet abból, ha megnézik bármilyét is.

És nehogymár bárki is elhiggye, hogy a férfiak nagy része fél a piszoártól. Akit zavarba hoz a saját neme előtti vizelés, az keressen fel egy pszichológust.

2024. jan. 28. 21:00
 12/15 anonim ***** válasza:
83%
Nem. De sajnos van az a réteg aki a nyilvános WC-kbe jár szexelni meg nézelődni. Főleg Westend egy fertő ebből a szempontból. Gyakran járok arra mert Nyugatiból megy haza a vonatom. Volt akiket kivágtak a biztonsági őrök emiatt, én is többször jeleztem a problémát nekik mert elég gáz, hogy kiskorúak is megfordulnak ezeken a helyeken a perverzek meg ott kóvályognak órákon át másokat stírölni.
2024. jan. 28. 21:09
 13/15 anonim ***** válasza:
74%
Ha nincs elválasztó, akkor a szemed sarkából látod a melletted lévőjét, én legalábbis a sajátomat nézem, és van hogy látom a másikét. Nem zavar ha nézik. Egyetemen volt, hogy egy csoporttársam a fülkében volt a hátam mögött, én a piszoárnál, és az ajtó a kézmosóhoz a piszoárok másik végén volt (3 db), ő megállt ott, beszélgettünk, ő nézett engem meg a farkam. Nem zavart, látott már olyat.
2024. jan. 29. 10:44
 14/15 anonim ***** válasza:
65%
Persze hogy megnézem és láttam már hogy más is nézett.Egy alkalom volt hogy így kezdtünk dumálni aztán kivertük együtt.
2024. jan. 29. 10:50
 15/15 anonim ***** válasza:
18%
Álmodozzál…
2024. jan. 29. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!