Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Grindr-en nem írnak rám az az mit jelent?
Van aki csak átlapoz, más visszajár.
Azt leszámítva, hogy nem tetszem eléggé, lehet az, hogy nem akarnak kezdeményezni?
Mert én például sosem kezdeményezek másnál. Se tappancs, se üzenet. Viszont én nem is nyitok meg profilt hanem csak a rácsban nézelődöm.
Van kint képed? Nagy városban vagy 30 fős településen vagy? Bunkó bemutatkozószöveget, vagy valami kedves figyelemfelhívó dolgot írtál a profilodra?
Gondold át hogy prezentálod magad. Lehetsz jó csávó, ha üres profillal várod a sült galambot, nem lesz semmi.
Vannak képeim, nagyvárosi környék.
Szövegnem annyi van, hogy fotó nélkül nincs chat.
Viszont a magasság, adatok, mitkeresek, preferencia ki van töltve.
Írjak még több szöveget?
Ne fáradj, senki se olvassa el.
Nekem se írnak sokan, de ha írnak, akkor szinte mindig olyasmit kérdeznek, amit leírtam a profilomban.
Ezekre már nem is reagálok, nem érdekel, hogy hányan tartanak bunkónak miatta.
Azt is utálom, amikor mancsol de ráírok és semmi.
Vagy ő ír, "mizu" és annyi, nem reagál.
Mi a f@sznak ír, ha utána nem reagál?
Akkor egyetértünk. :)
Még valami: Azt miből szűröd le, ha egy profil csak egy bot?
Nem tudom.
De olyan már volt, hogy az volt az érzésem valami oldal által felbérelt kamuprofilossal chatelek. Nekik vannak olyan húzásaik, hogy csak úgy tudják folytatni a beszélgetést, ha előfizetsz valami extra szolgáltatásra az oldalon, aztán ha nem teszed, akkor hamar eltűnnek.
Nem tudom, hogy hány ilyen lehet regisztrálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!