Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban milyen gyakran szexeltek?
Figyelt kérdés
Mi már majdnem minden nap csináljuk, ez normális?2024. jan. 28. 07:55
11/20 anonim válasza:
Kapcsolata válogatja. Volt, aki nagyjából minden nap megdugott, volt, aki heti 1. Mostani párommal nagyjából 2 naponta szexelünk amúgy, de van, hogy pl. egy szombati napon többször is. :)
12/20 anonim válasza:
Anál olyan heti 1-2, de kézimunka-orál van hogy napi 2-3 is. :D
13/20 anonim válasza:
"Napi 5"
És mikor dolgoztok? Vagy ez a munkátok? :)
14/20 anonim válasza:
Heti 1 vagy 2. Én vagyok passzív és félek hogy maradandó bajom lenne belőle ezért nem akarok sokszor.
Viszont ha kell napi 2-3 alkalommal is leszopom, golyói üresek állandóan, nem lehet oka panaszra! :D
15/20 anonim válasza:
14. nem kell mindent elhinni, amivel riogatják az embert
16/20 anonim válasza:
Hidd el érzem, hogy kellemelten és fàj ülni is időnként utána.
17/20 anonim válasza:
Nekem nem kell félnem attól, hogy látszik e. Mivel nem használják azt a részt.
Így nem látszik semmi, meg szűk vagyok.
18/20 anonim válasza:
Heti 3-4x, orál az van naponta. 30F
19/20 anonim válasza:
Heti 1 vagy 2, kevés az igénye.
35+39
20/20 anonim válasza:
De legalább van azért valami :)
Jó lenne nálam is lenne ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!