Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért baj az, ha én nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, ha én nem akarok metéltekkel ismerkedni?

Figyelt kérdés
23F

jan. 27. 12:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%

7: Szövegértés nem az erősséged. Nyilván elutasíthatja, a válaszom arra a kérdésre adtam, ami úgy kezdődik “miért baj az…”. Azt gondolom azért lehet baj az érintett számára, mert nem érti miért akkora gond ez ami miatt élből visszautasítják. Ez így érthető? Ha van jobb válaszod, akkor halljuk.

Általában az emberek nem szeretik ha számukra nem érthető okból utasítják őket vissza. Ha valaki azt mondja nem vagyok az esete, arra azt mondom oké. Ha azt, hogy ne ismerkedjünk mert bak a csillagjegyem azt azért furcsállnám.

8: Erről annyi a véleményem, hogy sok nem metélt srácnak is teljesen visszahúzódik amikor merevedése van. Nekem gyakran csak akkor tűnt fel, hogy valaki metélt amikor már nem állt a farka.

jan. 27. 13:03
 12/21 A kérdező kommentje:
Értem, de számomra akkor is kizáró ok.
jan. 27. 13:10
 13/21 anonim ***** válasza:
97%
12: Mi azt konkrétan leszarjuk neked mi a kizáró ok, csak a kérdésedre próbálunk válaszolni. Az oka ez, így már gondolom érted.,
jan. 27. 13:12
 14/21 anonim ***** válasza:
89%
Nekem ez csak jó, mert én metélt vagyok 😅
jan. 27. 13:15
 15/21 A kérdező kommentje:
Biztos találsz magadnak egy másik metéltet, ne aggódj
jan. 27. 13:47
 16/21 anonim ***** válasza:
97%

Ilyenkor annyit mondj, hogy bocs nem vagy az esetem. Nem kell indokolni, hogy miért.

Vagy amit a 8-asban leírtál, intelligens ember ezt megérti.

jan. 27. 14:33
 17/21 anonim ***** válasza:
74%
Nem baj ha nálad kizáró ok. Én imádom, ha valakinek metélve van, nyugodtan küldd hozzám őket !
jan. 27. 16:33
 18/21 anonim ***** válasza:
91%

Bár van, ahol a szokás miatt szinte mindenkit metélnek, másokat vallási okból metélnek, de Magyarországon általában nem áll sorba senki egy körülmetélésért, általában nem jókedvükből csinálják, így szerintem a fő problémájuk az, hogy annyi tájékozottság/empátia szorult beléd ezen a téren, mint egy kaktusztba. Számomra is izgatóbb a nem metélt farok, de ha valaki szimpatikus, én aztán nem fogom ezért elutasítani, ha meg nem szimpatikus, akkor pont nem a farka érdekel.

23/p

jan. 27. 21:22
 19/21 anonim ***** válasza:
90%
Én metélt vagyok, engem még nem utasítottak el emiatt, de ha megtörténne abból se lenne semmi baj. Ez ugyanolyan mintha azért utasítana el mert nem jövök be neki. Szíved joga eldönteni hogy kivel akarsz ismerkedni/lefeküdni és nem kell senkinek sem magyarázkodnod emiatt, főleg nem egy idegennek.
jan. 28. 01:57
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Hasonlóan gondolkodom én is, mint a kérdező.

Engem is izgat a fityma - pláne ha az még hosszabb, lógósabb is - szóval a szexuális preferenciám között elől van, hogy ilyen partnerrel legyek.

jan. 28. 07:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!