Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anál közben/után szokott olyan szag lenni?
Figyelt kérdés
Sokat olvasok a beöntésről mostanában. Nem tudom mennyire mindennapos, vagy hogy lehet megtanulni mikor kell és mikor nem.2024. jan. 21. 22:13
1/5 anonim válasza:
Ha nem mossa ki a segget a passziv fel, akkor lehet szag. Es most nem csak a belso reszre gondolok, pl amikor kutyaba vagy, felcsap a seggszag.
2/5 DominikX válasza:
#1 ezért utálom; amikor a sok idióta rögtön akar találkozni…. Nekem ahhoz elő is kell készülnöm. Amugy a temahoz nem tudok hozzászólni, mert nincs szaglásom
26/P
3/5 anonim válasza:
Ahogy az első kettő írta, elő kell készülni. Mosás, fürdés és lehetőleg nem vízbázisú síkosító. Ezzel és szerencsével elkerülhető.
De tényleg sok a gyökér aki azt hiszi rám ír majd 10 perc és mehet a dolog.
4/5 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy kulturált embereknél ilyen gond nem igen lehet. Legalábbis velem ilyen még nem fordult elő (passzív vagyok). Alap dolog a tisztálkodás, anális szex előtt figyelek rá, hogy hogyan eszek, nyilván ott is mosakodom rendesen. Így a legminimálisabb kellemetlenség sem tud előfordulni. Ha ilyen váratlan essünk egymásnak helyzet van, akkor meg meg kell beszélni a pároddal / partnereddel, hogy oldjátok meg máshogyan.. számtalan módon tudjátok kielégíteni egymást ^^ csak egy kis kreativitás kell!
5/5 anonim válasza:
Nos, én mostanában sokat análozok, 25/6 cm dildoval. Ez elég nagy méretű, tehát elő kell készülnöm rendesen. De, eddig soha nem volt gond.
F/P 36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!