Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az első randi után mennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első randi után mennyi idővel, hol és hogyan (milyen fajta) történt meg az első szex a barátoddal?

Figyelt kérdés
2024. jan. 16. 10:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 2 hónap után volt először szex, mivel mindkettőnknek az volt az első kapcsolata, nem akartuk elsietni. A páromnál volt, és csak orál volt.
2024. jan. 16. 11:04
 2/5 anonim ***** válasza:
94%

Közvetlen az első randin a kocsiban, csókkal kezdődött, aztán elkezdtem neki kézzel verni, majd a számmal kényeztettem, aztán pedig belém is hatolt, pedig előtte sosem feküdtem le senkivel az első hónapig, és az meg sosem izgatott, hogy autóban csináljam sőt egyenesen taszított a gondolata :D

Idén augusztusban lesz, hogy 6 éve vagyunk együtt (már együtt élünk pár éve) szóval jól sült el :D

2024. jan. 16. 12:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon változó így visszagondolva!

Volt,hogy spontán hirtelen felindulásból egymásnak estünk az első randin és hatalmasat szeretkeztünk,de olyan is volt,hogy hetekig csak dumáltunk mire elcsattant az első csók!

A párommal alkalminak indult,kb egy hónapon át csak leveleztünk majd telon beszélgettünk mire taliztunk!

Az első randin letepertük egymást és mindjárt 6éve lesz,hogy rózsaszín felhők közt együtt élünk

2024. jan. 17. 04:13
 4/5 anonim ***** válasza:
73%
Általában egy órán belül.Annyi elég a dumából.
2024. jan. 19. 07:37
 5/5 A kérdező kommentje:
4: Talán annyi se kell. Miért nem csak köszöntök, ki miért van itt, aztán mentek szobára? :o)
2024. jan. 19. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!