Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagosnál vonzóbb meleg fiúk promiszkuisabbak/inkább alkalmiznak és kalandoznak, mint hogy párkapcsolatban legyenek?
Jóképű és minden szempontból vonzó pasi vagyok!
Tapasztalataim szerint úgy gondolják legtöbben ahogy írtad kérdező,hogy a magamfajta meleg pasi csak kalandra vágyik és ágyról ágyra vándorol!
Pedig nem,pont ellenkezőleg!
Jómagam mindig is a tartós monogám kapcsolat híve voltam,olyannyira,hogy alkalmi partnerem egy sem volt!
Nem mondom,hogy nem flörtöltem ,de szex soha nem lett belőle!
K
Legrövidebb kapcsolatom 7 hónapig tartott,a leghosszabb pedig most lesz 6.éves..
Párkapcsolatban ma már nem nagyon akar senki élni.Sem jóképű,sem átlagos,sem átlag alatti.
Instant szex és mehetsz - ez a trend az összes korosztályban.Mások és magam tapasztalata alapján írom ezt, azt utolsó bő négy évet értékelve.
Nem is érdekel az egész,kár az időt vesztegetni bármiféle ismerkedésre. Alkalmizgatás,bárok, szaunák,stb eddig sem érdekelt,nem is fog.
Egyébként pedig ez is tapasztalat,hogy a legtöbb tényleg jóképű,illetve jó kinézetű meleg beképzelt és teljesen megbízhatatlan.
Ez teljesen egyéni, nem függ a kinézettől.
Az utolsó mondatra ellenpélda vagyok. Ugyan vékony vagyok, viszont férfias és erős személyiségű passzív voltam. Most már uni-P között vagyok. Az tény, hogy régen a hazug kihasználó aktívok nem is szerettek engem. Emellett a párkapcsolatom túl van 4 éven, ha külön időszakot nem számolunk. Konkrétan meg is mentettem páromat és párkapcsolatomat egy rohadéktól. Persze ez már tényleg nem szokványos, szinte senki nem tette volna meg. De akkor-sem általánosíthatunk ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!