Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemet kellett volna mondani, vagy születésnapon belefér az ilyen?
A párommal 8 hónapja vagyunk együtt
Ma volt a szülinapja és ragaszkodott hozzá, hogy ne vegyek neki ajándékot, annál jobban meglepődtem hogy ő viszont ajándékkal készült
Kibontottam és egy kutyanyakörv volt benne, kiderült, hogy azt kéri szülinapjára, hogy a perverz játékokat, amiket korábban elutasítottam, most csináljuk meg
Nem élveztem, de belementem
Nemet kellett volna mondani?
Te dominaltal vagy o?
Te vagy a lany vagy o?
Ennek a kérdések nem sok ertwlme van igy
Aki valóban szeret, az nem akar olyasmit tőled, ami neked rossz. És tudta, hogy ez neked nem jó, hisz azelőtt már elutasítottad.
Szerintem ez nem egy jól működő párkapcsolat. Bár én túl régimódi vagyok a kapcsolatokat illetően, kosztümös filmeken nőttem fel. :)
Hogy lehet egyre több és egyre lököttebb ennyi meleg ?
Semmi nem elég már senkinek,még,még, még, minél cifrábbat,idétlenebbet,erőszakosabbat...
De mivel mindenhez két ember kell,így azt mondom,még ha sértődés is van belőle : Senki ne panaszkodjon arra, akinek cumizza a farkát !.
Nálam azonnali szakítás lett volna,de örökre,főleg azért mert aki szeret,az nem tűr el megalázást senkitől.Főleg a "párjától" nem. Ja,hogy ehhez gerinc kellene, na ez egy másik kérdés.
Annyi meg a történethez tartozik, hogy már korábban is amikor kérte ezeket, azt mondta, hogy az ex pasija mindezt szívesen csinálta neki, mert szívből szerette őt.
ez nagyon rosszul esett, mert én is teljes szívvel szeretem, meg akarok neki adni mindent. Csak hát én nem szeretem a megalázós szexet
"azt mondta, hogy az ex pasija mindezt szívesen csinálta neki, mert szívből szerette őt."
Akurv*élet, ilyen brutális érzelmi manipulálás/zsarolás után vége lenne köztünk mindennek, de előtte jól szájbab*sznám, de nem úgy, ahogy élvezné...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!