Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam, hogy rájöttem?
Aki nem vállalja fel a párját,vagy szégyelli hogy vele lakik és így jön rá egy szomszéd ....az hogy szeretheti a párját? Titkolózva élni? Settenkedni,mint egy illegalitásos mozgalomban ?
" Lesokkolna ", na ezt nem mondja,nem mondhatja olyan,aki igazán és szívből szeret valakit.Mert aki szeret,az kiáll a párja mellett mindig,mindenkivel szemben,még a családdal,baráttal,munkahellyel szemben is.
Nálam ez alap,így álltam mindig a párjaim mellé.Soha nem volt gondom !
Az, hogy valaki nem out az egész világ előtt és nem 100%-ban nyíltan éli a kapcsolatát az összes szomszéd meg az ország-világ előtt, messze nem azt jelenti, hogy szégyelli a párját vagy hogy szégyellné azt, hogy vele lakik. Ez tiszta baromság.
Az meg, hogy valakit "lesokkolna" egy kívülről jövő out-oltatás (ha a szomszéd az arcodba mondja, hogy "tudom, hogy homi vagy"), rohadtul nem azt jelenti, hogy valaki nem szereti szívből a párját és nem áll ki mellette. Ez két totál külön dolog, aminek baromira semmi köze egymáshoz.
Nem szégyelleném a páromat, ha lenne, de az eddigieket sem szégyelltem semelyik lakótárs vagy közös képviselő előtt, főleg amíg a kutyánk is élt.
Olyan boldogan üdvözöltek integetéssel vagy tapssal a házban lakók, mikor a (volt) párom hazajött a kutyánkkal, hogy nem tudtam hova tenni.
Nagyon szerette ezt a kis vizslát minden lakó a házban.
Egyetlen egyszer ugatott a mi kutyánk, s nem a kölyke után. Az új gondnok a lakás ajtaja előtt állt - mindenki más ugatna ebben a helyzetben.
Ahol most lakom, se vizsla, se lehetőség arra. hogy kutyát tartsak.
De arra, hogy megmondjam, ki is vagyok, mit is szeretnék, valószínűleg már senki sem kíváncsi...
Én vagyok, aki a kifogásolt, 12-es választ írta. Még meglehetősen fiatal vagyok, csupán nemrég töltöttem be a 18-at, és egyelőre még a szüleimnél, egy erdélyi faluban élek, szóval szerintem nem meglepő, hogy egyelőre nem vagyok egy nyitott könyv ilyen téren. Ha minden a tervek szerint megy, akkor még idén költözöm Budapestre, ott teljesen nyíltan szeretném majd vállalni.
Párom sincs még, itt, ahol lakom tulajdonképpen nincs is ilyen jelenség. Anélkül, hogy legalább szűkebb körökben válallná az ember, szinte lehetetlen az ismerkedés. Itt senki sem vállalja fel, szóval itt a legtöbb meleg szexualitása kimerül az alkalmikban. :/ Ez nem az én világom, szóval egyelőre próbálom kizárni az efféle ingereket az életemből; tartogatni magam majd a nagybetűs életre.
Viszont nagyon remélem, hogy Budapesten lesz majd lehetőségem arra, hogy szerelmes legyek, és azt nyíltan fel is vállaljam.
Ha van még kérdés, privátban szívesen válaszolok.
18. Csak óvatosan! Pesten se mindenki az igaz szerelmet keresi, aki azt mondja! Ne érjenek nagy csalódások!
+ ami ma itthon megy, az nem nagyon kedvez a nyilvános felvállalásnak
Tudom, sajnos.
De jelenleg ez az egy dolog van, ami motivál, így igyekszem megtartani a reményt. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!