Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú, fizettek már szexért cserébe?
Nem, de ha lenne ilyen én bele mennék, már csak a szitu miatt!
Am mennyi zsozseszt ajánlott?
Nekem sokszor volt ilyen. Szerintem semmi nincs benne, attól függ milyen értékrended van. Nekem volt, hogy havonta 5-en is fizettek, ki ezért ki azért. Egy öreg fószer azért fizetett havi 150k-t, hogy heti 1x megdugjon. Mivel apakomplexusos vagyok, még élveztem is. Egy fiatal srác azért, hogy havi párszor leszopjuk egymást. Ő alkalmanként egy 10-est adott. Volt egy családapa, aki azért fizetett havi 50-et, hogy lepisiljem. De nők is voltak, őket csak megkellett dugni.
Mindennel együtt havi 5-600 ezer nettó jött így össze a "kurválkodásból", egész jó bérkiegészítés szerintem. Nekem ez belefér, mivel egyetemre járok, építem a saját vállalkozásomat, és súlyosan szexfüggő vagyok. Úgyhogy minden szempontból win.
Nekem még nem fizettek...
De én fizetnék adott esetben fiatal srácnak, ha úgy hozná az élet!, ha bejönne, megkapnám amit szeretnék stb...
Az nem csere, hanem szexuális szolgáltatás, tehát kurválkodás.
Akinek belefér tegye, de ne feledje senki, hogy otthon vár a tükör, visszacsinálni meg nem lehet.
Nem fizettem. De nehezen találok aktívat akivel ki lehetne próbálni pár dolgot.
Így lehet hamarosan fogok fizetni érte.
Passzív vagyok. De én meg aktívat nem találok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!