Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiú, fizettek már szexért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú, fizettek már szexért cserébe?

Figyelt kérdés
Elfogadtad? Egy pasi fűz hogy Verjem lassan ki neki pénzért rendszeresen. Nem lenne gáz Amit kér de pont az a fura hogy pénzért így magam érezném furán. Igaz amúgy meg nem mennék bele. Mármint vele mert nem jön be…
2024. jan. 11. 15:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem támogatói kapcsolatom volt csak.
2024. jan. 11. 15:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak nem éhezel, akkor szerintem ne menj bele, ez kicsit elkurvulás. Magadat alacsonyítod le ezzel. Ha valaki nekem ilyen ajánlatot tenne, attól hamar végleg elköszönnék, mert engem se tart sokra.
2024. jan. 11. 15:42
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem, de ha lenne ilyen én bele mennék, már csak a szitu miatt!

Am mennyi zsozseszt ajánlott?

2024. jan. 11. 15:46
 4/10 anonim ***** válasza:
83%

Nekem sokszor volt ilyen. Szerintem semmi nincs benne, attól függ milyen értékrended van. Nekem volt, hogy havonta 5-en is fizettek, ki ezért ki azért. Egy öreg fószer azért fizetett havi 150k-t, hogy heti 1x megdugjon. Mivel apakomplexusos vagyok, még élveztem is. Egy fiatal srác azért, hogy havi párszor leszopjuk egymást. Ő alkalmanként egy 10-est adott. Volt egy családapa, aki azért fizetett havi 50-et, hogy lepisiljem. De nők is voltak, őket csak megkellett dugni.

Mindennel együtt havi 5-600 ezer nettó jött így össze a "kurválkodásból", egész jó bérkiegészítés szerintem. Nekem ez belefér, mivel egyetemre járok, építem a saját vállalkozásomat, és súlyosan szexfüggő vagyok. Úgyhogy minden szempontból win.

2024. jan. 11. 15:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem még nem fizettek...

De én fizetnék adott esetben fiatal srácnak, ha úgy hozná az élet!, ha bejönne, megkapnám amit szeretnék stb...

2024. jan. 11. 16:53
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Az nem csere, hanem szexuális szolgáltatás, tehát kurválkodás.

Akinek belefér tegye, de ne feledje senki, hogy otthon vár a tükör, visszacsinálni meg nem lehet.

2024. jan. 11. 18:29
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem fizettem. De nehezen találok aktívat akivel ki lehetne próbálni pár dolgot.

Így lehet hamarosan fogok fizetni érte.

2024. jan. 12. 20:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Ezt érdekesnek tartom 7-es,mert éppen hogy passzívat nem lehet találni.
2024. jan. 13. 06:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Passzív vagyok. De én meg aktívat nem találok.

2024. jan. 13. 07:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyszer igen, de utána nagyon megbántam, bár nem szex volt. Akkor költöztem ki Angliába, és eléggé meg voltam szorulva, és egy csávó pénzt ajánlott, ha felveheti videóra, ahogy kiverem. Semmi szex nem volt, még csak le se vetközött, csak kamerázott. 100 GBP-t fizetett. Utána hónapokig be voltam szarva, hol fogom látni a videót viszont, de eddig még nem jött velem szembe sehol, és ennek már kb. 15 éve, akkor voltam 20. ìgy több év távlatából visszaemlékezve, viszont tök izgi volt a szitu.
2024. jan. 24. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!