Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok, bejön az alázás?
Imádom ha nagy farokkal megpofoz, torkomra vágja, falhoz nyom és b@ssza a szám!
Imádom ha keményen kúr hátulról és csapkodja a seggem közben, ha vulgárisan beszél, elhord mindennek, érezteti velem, hogy ott és akkor én a r.banca vagyok és ő a bika! 🙂
Egyszer volt benne részem, és nem jött be.
Kikötözött az ágyhoz, folyamatosan ütötte a fenekemet és vulgáris megalázó szavakat használt. A szex közben csak aszt lehetett csinálni, amit ő mondott, ha valamit másképpen akartam akkor meg kaptam egy pofont.
A szex elött bevett egy viagrát, így ez eltartott hosszú ideig.
Napokig még a gyaloglás is nehezemre esett. Nem volt jó.
Annyira bejön sokaknak,hogy visszajárnak az alázóhoz,annak ellenére,hogy előtte és utána itt panaszkodnak.
Ezt sosem értettem. Ha nem okés,akkor nem kell visszamenni. Ha okés,akkor pedig nem kell panaszkodni. Még akkor sem, ha utána egy hétig sem tud valaki járni. Azt kapta,amire vágyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!