Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te, aki úgy gondolod, hogy a homoszexualitás betegség, mivel tudod alátámasztani a véleményed?
Azért ahhoz nem kell sok ész, hogy ha a homo kategóriába teszel fel egy homofób kérdést, akkor:
1.) A válaszolók többsége "b*zi" lesz,
2.) A homofób válaszok többsége le lesz pontozva.
Lehet, hogy másik kategóriába kellett volna tenni a kérdést, ha neked tetsző, homofób válaszokat vársz.
Nem tartom betegségnek, és arra kérdésre is meggondolnám a választ, hogy ha volna rá gyógyír, bevenném-e a gyógyító pirulát.
Azon kívül, hogy vagy 'capkocc a keszeddel és pöszítesz", van egy másik, de rosszabbik része a dolognak: mivel nem vagy családos, pl. a munkahelyeden te leszel mindig ünnepi ügyeletben, családtámogatást nem kapsz, stb.
Én CH-val tanultam psziCHológiát és pedagógiát 6 éven át. Kb. 6-7 éves voltam, amikor már tudtam, hogy nem a lányok érdekelnek. Nyilván nem elhatározás kérdése volt, de hiába tettem ellene bármit, nem sikerült különböző szakemberek segítségével sem megszabadulnom ettől, s a családom és én is tudomásul vettem, hogy megváltoztathatatlanul b-zi vagyok és maradok.
Férfias férfi vagyok, s ugyanilyet keresek továbbra is, de az utóbbi évek tapasztalata még tart: jobb egyedül, mint egy hülyével...
Megismétlem a feltett kérdésre a válaszomat: igenis, állítom, hogy a homoszexualitás NEM betegség. Divat lett mostanában homónak és homofóbnak is lenni - tessék mindenkinek kedve szerint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!