Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok "jótékonysági" szexet csinálni?
Figyelt kérdés
Pl hagyni egy ronda vagy idősebb partnernek, hogy leszopjon vagy ilyesmi? Én kb évi 2-3 ilyet szoktam, mert sajnálom őket.jan. 7. 13:52
2/6 anonim válasza:
Miért lennének ők erre rászorulva? Így jártak ezt dobta nekik a gép. Mi a garancia hogy én nem leszek ronda és idős? Nem fogom elvárni senkitől hogy bármit is kezdjen velem, ha taszító vagyok számára. Sok más dolog van az életben ami örömet okozhat, nem kell ahhoz "jótékonykodni".
3/6 anonim válasza:
Most elképzelem hogy a Harvardra jelentkező fiatalt megkérdezik: "És milyen szociális közösségi munkákat tud felmutatni?" :D
4/6 A kérdező kommentje:
A hármast imádom :D Jó a humorod.
Hát van sokszor olyan aki ír és nyílván semmi esélye. És attól jótékony hogy ezért megteszi az ember mert megsajnálja.
jan. 7. 14:28
5/6 anonim válasza:
Mindig úgy voltam az életben, hogy inkább irigyem legyen,mint olyan aki szánakozik rajtam :)
De sem adni, sem elfogadni nem tudnék szánalom -szexet. Szerencsére nem voltam rászorulva,mert a magányt is el tudom fogadni,most ez van.
Nem volt mindig így és nem lesz mindig így.
6/6 anonim válasza:
Tulajdonképpen, ha az anyagiakat nem vesszük figyelembe, akkor az önszántukból hivatásos lányok/nők is csak jótékonyságból csinálják az egészet. Ahogy a mostanság divatos szlogen is szól: Esélyt adnak az esélyteleneknek… is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!