Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az első párom miatt vágyom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első párom miatt vágyom arra hogy a pasikat domináljak?

Figyelt kérdés
16 éves voltam mikor az első pasim lett. Neki 21 cm és vastag farka volt. Sose szerettem ha dugott. Mindig nagyon fájt de mivel szerettem őt elviseltem. Akarta hogy jó legyen meg mindent próbált de sose okozott örömöt ha bennem volt. Az élet aztán úgy hozta hogy pl követelte a mélytorkot meg kb parancsra kellett szexelnem vele. Pofonokat kaptam stb. Volt sokat kedves velem meg szeretgetett de a szex csak róla szólt és elég hamar eldurvult az ahogy bánt velem. De érezte ha nem jó mert akkor meg szeretgetés jött vagy leszopott vagy ilyesmi. Szóval közel se egészséges 3 év volt. Aztán rájöttem inkább aktív vagyok. Meg hogy ezt nem akarom. Aktívként viszont szeretem én is ha a srác csak velem foglalkozik és használható. Az exem miatt alakult ez ki?
2024. jan. 6. 08:27
 1/2 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Nem vagyok szexuálpszichológus, de az első szexuális élmények meghatározóak tudnak lenni. Vagy már akkor is pont ezért nem élvezted, hogy passzív vagy és dominálnak, mert valójában pont a másik szerepre vágytál már akkor is.
2024. jan. 6. 08:36
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Más vágyik arra amit te kaptál... Amúgy persze simán összefügghet. A pasid milyen idős volt?
2024. jan. 6. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!