Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a melegek, akik ki akarják sajátítani a másikat, miért teszik ezt?
Nekem sajnos ilyen a párom, és nagyon gondolkozom azon mi legyen. Kb zavarja, ha nem töltöm vele az egész napot, mert a családommal is vagyok. Zavarja az is, ha nem úgy történik minden ahogy ő akarja, hiába tudom megindokolni miért lenne úgy jó stb
Vélemények?
Súlyosan önbizalomhiányos és kötődési problémái vannak. Gyerekkorban nem kapott sem figyelmet, sem szeretetet és rácsimpaszkodik arra, akinél látja,hogy kedves vele.
Ez csak rosszabb, ahogy halad az idő.Egyébként rengeteg meleg és nemcsak meleg él megszokásból,kiszolgáltatottságból olyan "kapcsolatokban" ahol ilyen mérgező viszonyok vannak. Nem akar, vagy nem mer lépni, közben elmegy az idő és esetleg megfosztja magát attól, hogy megismerjen egy olyat, aki mellett szabad és ami még fontosabb - egyenrangú !
Segíteni önzetlenül szokás, pláne a párodnak. Ez nem egy üzleti megállapodás, hogy bármit elvárj érte, jesszusom.
Szakítsatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!