Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Megtortent amit akartam, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtortent amit akartam, de most valahogy kettos erzeseim vannak a szemely irant ?

Figyelt kérdés

Nagyon bejott a srac es akartam, hogy legyen valami koztunk, hat eljutottunk oda hogy csokoloztunk, es lesz.tam, eddig azt gondoltam, hogy szerelmes vagyok bele, es o kell nekem de ezutan, valahogy kettos erzeseim vannak, egyaltalan nem erzem ugy, hogy nekem o kell, es mar nem is erdekel, hogy mit gondolhat erezhet, de ugye ez eddig maskepp volt, mi lehet ez az egesz ?

Felreertes ne essek egyaltalan nem szegyelem magam emiatt, es jo is volt, de nem vagyok ezzel ugy hogy megjobban beleszerettem volna, eppen ellenkezoleg.

2024. jan. 2. 08:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól értem, akkor a másik félnél is megjelentek érzések irányodba, így én azt tudnám tanácsolni, hogy beszéljétek meg, hogy ki mit érez és ha el kell engedni a kapcsolatot, akkor azt emberségesen tedd meg, mert lehet, hogy ő másképp gondolkozik a történtekről.
2024. jan. 2. 08:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak az egó … Az akarta de csak mert mi az hogy nem kaphatod meg….
2024. jan. 2. 09:03
 3/6 A kérdező kommentje:

1. Nem tudom o azt mondja, hogy nem mert beszeltunk rola

2. Van benne valami, mert mar nem erdekel megvolt es mar semmi erdekest nem erzek benne, ha lehet ezt igy mondani ? De ennyire lehet ego hogy neha mar sirtam is utana ? Most meg tulajdonkeppen nem is erdekel? Ezert nem tudom ezt hova tenni..:/

2024. jan. 2. 09:16
 4/6 anonim ***** válasza:
85%
Csak a vágy feszített. Le akartad szopni, megvolt és ennyi. Azert sírtál mert az egód nem fogadta el h bárkinek is ne kellenél. Bebizonyítottad h szopásra mindenképp használható vagy, így már nem izgat. Majd lesz mas akit leszophatsz. Álló brével tele a világ, és ha egy lány nem undoritó, kanosak vagyunk, hagyjuk leszopni mmagunk.
2024. jan. 2. 09:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A szemed és a szexuális fantáziád előbb felkeltette a vágyat, minthogy valójában megismerted volna a srác valódi személyiségét. Kinézetre nagyon bejött, megvolt, utána már nem érdekelt. A fizikai vonzalom erősebb volt a lelkinél. Gyakran előfordul. Sok mindenkivel megesik. Főleg, akik az ismerkedés elé helyezik a szexet.

#4-es, nincs lány a történetben. Ez nem az a kategória.

2024. jan. 2. 10:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Feltehetően nem vágy volt, hanem csupán kiváncsiság. Megtapasztaltad, a kiváncsiság elmúlt. Nem erre vágytál igazán, az csak csalóka érzés volt.
2024. jan. 2. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!