Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok nektek tetszik a görbe, görbülő farok?
Figyelt kérdés
Ha igen merre görbülő jön be? És neked milyenek van? Korod?2023. dec. 30. 07:04
12/20 anonim válasza:
Nekem balra kanyarodik. Bármilyen farok tetszik , csak fiatal legyen 😁
38f
13/20 anonim válasza:
Nekem bármilyen fasz tetszik, ha a számban van, és ha normális-szimpatikus a tulajdonosa. Kis farok is lehet, sőt...
Akár pm is jöhet Győr tájékáról. Helyszínben se vagyok különösebben válogatós.
Vékony biszex pasi vagyok.
15/20 Hengye75 válasza:
Nekem mindegy mien.Enyém egyenes 48
16/20 anonim válasza:
Ha jól tudja használni akkor mind egy. Talán a lefele görbülőt egy fokkal jobban szeretem mert azt nekem jobb szopni.
17/20 anonim válasza:
Lenne kedve szopni valamelyikőtöknek? :) Szolnokon vagyok,27 éves. Max 25 évesek érdekelnek
18/20 anonim válasza:
Nekem enyhén balra és felfelé görböl. Én is szeretem ha felfelé görbül másnak.
19/20 anonim válasza:
Nekem bejonn legjobban a lefelé gorbulo de igaziból mindegy
Nekem kicsit jobbra gorbul kb 17 cm
21/passziv
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!