Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Volt már olyan, hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy nem kellett egy fullos srác, mert büdös volt a lehelete?

Figyelt kérdés
Tegnap volt egy kalandon, a srác tökéletes volt 100%-ban az esetem, szopni kezdtem, de mikor csókolni akart, mintha egy trágyadomb lett volna a közelben.. És bekamuztam, hogy rosszul vagyok. Még sosem jártam így, pedig megjelenésében elég igényes volt, gyönyörű test, ízléses öltözék...
2023. dec. 28. 08:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
86%

10-es, köszi!!!😀

Nem néztem a kategóriát! Mondjuk most már nem csodálkozom annyira!😂

2023. dec. 28. 13:22
 12/13 anonim ***** válasza:
71%

Én már attól is rosszul vagyok, ha valaki evett, ivott, és szerinte ez rendben van.

Volt, hogy kávét ivott, és éreztem a kávét.

Nem tudom hogy képesek így csókolózni emberek.

2023. dec. 28. 15:23
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nagyon kiábrándító, illúzióromboló és rettenetesen kellemetlen. Szerencsére még nem jártam így. Ha nála vagyunk, nagyon óvatosan megkértem volna, hogy mossunk fogat előtte mindketten és használjunk szájvizet is, mert tiszta szájjal, friss lehelettel mindkettőnknek jobb lesz. Ha ezen megsértődne, nem lenne lelkiismeretfurdalásom otthagyni. Ha meg nem nála voltatok, akkor mindig legyen nálad rágó, amivel megkínálhatod. Sok rágó. Nagyon sok rágó. Esetleg kis kiszerelésben szájvíz is. Ha meg nem kér rágót, akkor nincs csók és kész, ennyi.
2023. dec. 28. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!