Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív (vagy uni) srácok! Melyik az a péniszméret, amely leginkább alkalmas érzéki és durvulós szexre is egyaránt?
Figyelt kérdés
2023. dec. 27. 11:13
A kérdező szavazást indított:
12 cm alatt
12-14 cm
14-16 cm
16-18 cm
18-20 cm
20 cm felett
Saját intervallumot adok meg lentebb...
31 szavazat
1/11 anonim válasza:
Nekem a hossza nem számít, a hosszú is jó de viszont vastag ne legyen
2/11 anonim válasza:
15 cm körüli, arányosan vastag.
Nálam kb. "Aranyközépút"
3/11 anonim válasza:
Nekem 18 cm felett kényelmetlen.
4/11 Jani Belucci válasza:
Nem a mérettől lesz érzéki vagy durva.
6/11 anonim válasza:
Nekem mar volt 20 centissel is elég durva éjszakám, amit nagyon elveztem - igaz, utanna szo szerint mindenem fajt napokig LOL (24/p)
7/11 anonim válasza:
Uni vagyok, de nekem a legjobb a 20cm körüli vagy felettiekkel volt. Nekem is akkora, mások is szeretni szokták akikkel voltam.
22/f
10/11 anonim válasza:
Én szívesen kipróbálnék 20+ farkat gyengéden és durván is mert még nem volt olyanhoz szerencsém vastagság is jó lenne ha legalább 5cm lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!