Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan kezdjek el ismerkedni?
Sziasztok!
Tanácsokat, ötleteket szeretnék kérni tapasztalt társaimtól, hol és hogyan érdemes melegként ismerkedni. Párkapcsolatot szeretnék, hagyományos módon, és emiatt szeretnék fiúkkal ismerkedni. A családom és a barátaim tudják és elfogadják, dolgozok, élek. Alapvetően romantikus típus vagyok, nem vagyok valami férfias, nagydarab férfi, de annyira lányos sem, inkább amolyan (kis)fiús.. Mindig irigykedtem a heterókra, nekik olyan könnyen megy, olyan sok lehetőségük van. Na de nem akarok panaszkodni itt, a lényeg, hogy szeretnék tenni is valamit - bízok a csodákban is, hátha belebotlok majd álmaim hercegébe, de addig is keresném is... 😁
Végre valaki,aki önmagával kezte...
Miután felvállalod magad,ez nem lesz olyan nehéz.
Ha tetszik valaki pl az utcán ne fordulj el.
Társkeresőt nem ajánlom.
Köszönöm a válaszokat!
Értem, hogy személyesen a legjobb ismerkedni, de hol? 😅 Nehezíti a helyzetet, hogy nem vagyok bulizós típus. Az utcán csomó fiú tetszik, de hiába nézem őket, szerintem mind heteró aki tetszik.
Járok még kondizni. Ja amúgy vidéken élek, szóval semmilyen meleg közösség nincs itt a közelben. Gondoltam elmegyek Budapestre maj, de csak évente 1-2x, bulizni egyet egy meleg bárba?
Társkeresőn miért nem jobb? Mármint, ott csak melegek vannak és egyszerűbb, nem?
A 2. válaszolót nem értem 😕 pont azt írtam a kérdésben, hogy nem akarok várni, az álmaim hercegével pedig csak ironizáltam. Természetes olyan fiút keresek, aki szeret és megbecsül.
Húha... Ismerős a szitu. Nálam is közrejátszik a "nem vagyok bulizós típus" kérdés, meg a vidéki lakóhely. Illetve az is, hogy lehetőleg nem egyéjszakás kalandokban gondolkodom. Csak nálam nehezíti a dolgot, hogy már egy ideje munkát sem találok, bár ez az ország egyik legelmaradottabb vidékén nem oly' meglepő. 😅
Egyébként a kérdésedre válaszolva, szerintem írj rá mondjuk instán, vagy valami közösségi felületen olyan srácokra, akikről valószínűsíthető, hogy melegek. Haveromnak majdnem az összes kapcsolata így alakult ki. (Bár tény, hogy ezek közül alkalmi volt a nagy része.)😬
Egyébként az írásodból ítélve
egy normális, cuki srácnak tűnsz, szóval tuti nem kapnál sok elutasítást.🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!