Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen perverz szex vágyaitok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen perverz szex vágyaitok vannak?

Figyelt kérdés

2023. dec. 19. 21:50
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
80%
Análból orálba passzívként.
2023. dec. 20. 08:49
 12/33 anonim ***** válasza:
65%
Leszopatnának majd jól megdugnának akár többen is majd telibepisélnének persze ha ellenkezek akkor egy-két pofon szijazás kötözéssel egybekötve.
2023. dec. 20. 10:51
 13/33 anonim ***** válasza:
85%
Körbeáll egy csomó nagyfarkú pasi, és beteríti az arcom g.civel
2023. dec. 20. 12:18
 14/33 anonim ***** válasza:
68%

5#

Meg lehet azt oldani, nem kell feltétlenül behatolásra gondolni, anélkül is lehetne jó dolgokat csinálni víz alatt :)

2023. dec. 20. 17:07
 15/33 anonim ***** válasza:
84%
leszopatni egy nálam fiatalabb srácot (25 vagyok)
2023. dec. 20. 17:16
 16/33 anonim ***** válasza:
84%
addig nyalni egy tinit míg el nem élvez
2023. dec. 21. 11:13
 17/33 anonim ***** válasza:
83%

Az, hogy egy aktív férfi kinyaljon. Az lenne az előkészítés mielőtt beteszi.

Persze megfelelő tisztaság mellett.

2023. dec. 21. 12:26
 18/33 anonim ***** válasza:
84%
Össze feküdnék egy paraszt bácsival, aki elmúlt már 60, és úgy kivan gyúrva mint a Schwarzenegger. Egy istállóban a magáévá tegyen.
2023. dec. 21. 17:01
 19/33 anonim ***** válasza:
92%

Bukkake, olyan sok pasival, ameddig csak bírom a szopást, közben seggbe is kúrhatnának, és telefröcskölhetne ki-ki kedvére.

Régebben le akartam szopni valami helyes japán fiút, fura, de egyszer el is jött értem itt Magyarországon egy, telitalálat volt látszólag, mert aktív és széparcú, de azt a tétovázást, emberek...

:(

Igaz, mondam neki, még szűz a seggem (dugni akart), de mondom, próbáljuk meg, és ha nem megy, leszopom szívesen, abban már van tapasztalatom (angolul értett ennyit). De csak körözött az autójával, hogy "áh, itt álljunk meg... áh mégse itt nem jó... akkor ott! Ja de mégse, ott se jó", aztán hazament, bassza meg! :)))) Mármint nem Japánba. :)) Itt dolgozik Magyarországon.

És amilyen körülményesek a japánok, még csak hozzá se érhettem, amíg bele nem kezdtünk volna. A japánok nem szeretnek csak úgy éritnkezni testileg. Nekik a szex az szex, az való érintésre. Amíg nem kezdődik el a szex, addig csak testbeszéd van és "ne érj hozzám".

Leszoptam már pár faszt, és élvezték. Neki nem tudom , mi baja lehetett...

2023. dec. 21. 19:38
 20/33 anonim ***** válasza:
89%
Focista, vagy izmos fiatal szoptatni,dugni 19f :)
2023. dec. 22. 14:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!