Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora farka legyen a partnereteknek?
Figyelt kérdés
2023. dec. 13. 00:05
11/24 anonim válasza:
Nekem igazából nem számít, összességében legyen helyes, ápolt és megbízható a srác. Egy nagyobb farok látványa nyilván izgatóbb, de azon túl nem befolyásolja az együttlét minőségét (az eddigi legjobb szexben egy kifejezetten kicsi farkú sráccal volt részem).
20f uni
13/24 A kérdező kommentje:
A prosztata kb. 5-6 centire van az ánuszban, tehát egy akkora farok is kielégíthet :)
2023. dec. 13. 22:09
14/24 anonim válasza:
Nekem bejön a kis méret ha nem dagi mellé.
15/24 anonim válasza:
Uni-P vagyok, teljesen elég 15-18 között, páromé 16-os.
35/P
16/24 anonim válasza:
Nálam nem imponál a méret, csak élvezzük:D
17/24 anonim válasza:
Kicsi, vagy maximum közepes, játékos, ügyes és legalább 60 éves
18/24 anonim válasza:
Nekem a közepes és a nagy méretű farkak jönnek be, minden méretű volt már, de a kicsi nem elégített ki
20/24 anonim válasza:
Vizuálisan a nagyobb tetszik, de partnerben mindegy mekkora van neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!