Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is túl perverz a barátom?
Figyelt kérdés
Vett a pasim egy dildót nekem és azt szeretném ha este azon lovagolnék és közbe orálisan kényeztetem/kényeztet.2023. dec. 12. 14:01
1/19 anonim válasza:
ha neked ez perverz, akkor vonulj egy apacazardaba
2/19 anonim válasza:
szerintem ő fiú, akkor szerzeteskolostorba vonuljon el.
4/19 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom ha igazi férfi akkor dugjon meg rendesen a farkával és ne játékszereket használjon.
2023. dec. 12. 14:18
5/19 anonim válasza:
akkor lófityiszt az orrára, te meg úgy teszel, mintha a barátod csak hadramauti nyelven beszélne és nem tudnád megértetni vele, hogy dildó helyett fasszal dugjon tégedet.
6/19 A kérdező kommentje:
Normál esetben így van. Ezért hordok minden este tangát meg teljesen csupasz vagyok. De ez most valamiért nem tetszik.
2023. dec. 12. 14:24
7/19 anonim válasza:
Ez minden csak perverz nem. Én és a párom csinálunk ennél meredekebb dolgokat is. Ebben nem tudom mi perverz van...?
8/19 anonim válasza:
Elég rossz napod lehet $:
Írd rá filctollal a fenekedre ha már tangát hordassz, hogy
bal fenék: dugj
jobb fenék: meg!
Így nem kell megbeszélned vele. Remélem, beválik. Jó? Szia!
9/19 anonim válasza:
Szerintem ez egy vágy, ettől nem perverz, és kedves kérdező, ezt nem kell egyből párhuzamba állítani a miért nem dug meg dologgal!! Nagy butaság.
Az más kérdés, hogy nyilván te döntöd el, akarod e....a kedvéért megtehetnéd, utána lehet, hogy még jobban megdugna.
Tudod, mi férfiak vizuálisabbak vagyunk, egy egy dolog látványa beindít minket, de az nem azért van feltétlenül,hogy bármit is kiváltson... saját tapasztalatom alapján is mondom.
Remélem érted.
10/19 anonim válasza:
Bocs, homo kategória, én heteronak néztem.
9# es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!