Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Komolyan kérdezem .....érdemes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan kérdezem .....érdemes manapság homoszexuális kapcsolatot keresni?

Figyelt kérdés

2023. dec. 10. 19:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%
A 8-as válaszoló nagyon jól összefoglalta
2023. dec. 11. 09:21
 12/17 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem érdemes, feladni csak a gyenge emberek szokták.
2023. dec. 11. 09:22
 13/17 anonim ***** válasza:
79%

Köszönöm annak,aki értette, amit írtam és azoknak is köszönöm, akik iszonyatosan mocskos privátokat írtak, átkozódva.

Ebből tudom,hogy sok helyen talált,amit írtam.De ugye fiúk,attól,hogy xban éltek és átkozzátok azt,aki ezt elmondja,attól nem lesz jobb az életetek. Inkább sajnállak benneteket,mert ilyenek vagytok.

A 8-as vagyok.

2023. dec. 11. 10:12
 14/17 anonim ***** válasza:
73%

Nem mindenki akar párkapcsolatot, mint te. Attól még nem kell lenézni valakit, mert alkalmi szexpartnerekben gondolkodik. Mindenki éljen igénye szerint, egyik út sem rosszabb a másiknál, ha a boldogsághoz vezet.

Nem tudod elfogadni a tiedtől eltérő értékrendeket, csak a te világod az egyetlen, ami jó lehet. Ezért kapod a negatív privátokat.

2023. dec. 11. 17:28
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem érdemes. Jó ha van valamiféle lelki kapcsolódás valakivel, akire mindig számítani. Csak megbeszélni a dolgokat, nagyon megkönnyítheti a mindennapokat
2023. dec. 12. 12:53
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt keresek érdemes-
2024. febr. 27. 16:11
 17/17 A kérdező kommentje:
Akkor nem kéne feladnom
2024. febr. 27. 16:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!