Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran milyen gyakorisággal borotváljátok az intim területet?
Figyelt kérdés
Milyen gyakran? Mivel? Csak az intimet szőrtelenítitek vagy más testájékot is? Hányévesek vagytok? Mikor kezdétek el borotválni?2023. dec. 10. 09:18
1/16 anonim válasza:
Már nem borotválom, mert növés közben szúr. Inkább gyantáztatom. Hónalj + deréktől lefelé mindent.
48/p
KB 25 éve szőrtelenítek
2/16 anonim válasza:
Én hetente borotválom , de rá 2 nap múlva , iszonyatosan szúr és kipattog a bőröm , ami nem túl szép látvány és érzés !
4/16 anonim válasza:
2 hetente szoktam intimen és felsőtestet borotválni. Meg a fenekem.
6/16 anonim válasza:
Hetente egyszer általában. 18/F
7/16 anonim válasza:
Naponta borotválom fürdés közben.
15 éves korom óta rendszeresen.
Csak intim és hónalj. Szerencsére amúgy sem vagyok nagyon szőrös alkatú.
9/16 anonim válasza:
Én még mindig két-három naponta borotvalom a here zacskót,a Vénusz dombot,a hasamat és a mellkasomat!Nagyon utálom,ha szőrös valamim!Sokkal szexisebb,ha csupasz mindenem!
10/16 anonim válasza:
Minden alkalommal új borotvát használok,hogy ne kapjak borgombat!Utána meg bekenek mindent Nivea borapolo krémmel,vagy Bepanthen kenőccsel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!