Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az LMBTQ emberek között mindenki ellenzéki, vagy akadnak kormánypártiak is?
Pl. van olyan meleg, aki a Fideszre szavazott?
Tudtok ilyen esetről?
"mondjuk nekem fideszes ismerősöm nincs is"
Ezt nevezik vélemény buboréknak. Ami legjobban abban tükrözödik hogy szerinted a fideszes képviselő állandóan ordítva beszél a családjával, saját fiúk nem jár hozzájuk és szerinted egésznap komcsiznak meg különben is narancssárga köd. Elég feketén-fehéren látod a világot.
Ám legyen. A politika az emberiség rákfenéje. Tulajdonképpen engem sem érdekelne, hogy ki mi, tojok rá, hogy ki hova húzza az X-et. De aki ahhoz a mocskossághoz asszisztál, amit ezek csinálnak kontrollálhatatlanul 2010 óta, azt nem tudom értelmes embernek nevezni. Teljesen megértem azt, aki esetleg azt mondja, hogy az "ellenzék" xar, a fidesz fos, nem megy el szavazni. De a fideszre szavazok, mert az ellenzék
migránsokat telepít be
kórházakat zárat be
eltörölné a rezsicsökkentést
...
Nem emlékszel, mikkel riogattak? És lassan mindent megcsináltak. NEm tűnik fel, hogy a 2 diplomád mellett igazi befolyásolható vagy? NEm veszed észre, hogy teljesen hülyére vesznek? Áhh, hagyjuk is... Hidd azt, hogy külömb vagy, mert 2 diplomád van.
Véleményem szerint mindenkinek tiszteletben kell tartani a politikai nézeteit.
Magyarországon a politika kemény dió, de az emberségről akkor sem szabad megfeledkezni. Ezt egyébként némelyik képviselőnek a Parlamentben is illene megérteni.
Nem értem miért habzik a szája az egyik hozzászólónak. Teljesen rendben van, ha te máshogy gondolkodsz. Elfogadom. De ez, hogy belegázolsz más emberi mivoltába, semmi értelme. Ez lenne a nagy elfogadás és tolerancia?
Meggyőzni ezzel sose fogsz senkit.
Hidd el, senki nem önmaga ellensége. Valamiért más máshogyan dönt. Felnőttként szerintem ezt meg lehet emészteni.
Nincs bajom azzal, ha gyűlölöd a Fideszt. Nyugodtan.
Én egy lépéssel hátrébb léptem a napi politikai hergeltség állapotából és sokkal jobban érzem magam.
Ezzel együtt sok mindenen megrökönyödök, amit a kormány csinál. És ki is tudok akadni. Nem tetszik a 2/3-ad úthenger mentalitása. Nagyon nem De nem ismersz. A többi hozzászólót sem.
Egy emberhez hozzátartozik a családja élettörténete. Nem tudod milyen ingerek, történetek, tapasztalatok alakították ki azt döntést, aminek a végén valaki ide vagy oda szavaz vagy hová áll, ha már állni kell.
Kicsit több empátia, megértés és sokkal jobban érezné magát mindenki. Még te is.
A kérdés úgy hangzik, mintha csak kutyára és ebre lehetne szavazni, vagy mintha csak az ördög és a sátán közül szabadna választani.
Direkt soha életemben nem szavaztam senkire pedig már 40 felett járok.
Nem ellenzéki vagyok, hanem pártsemleges és független! A józan polgári engedetlenség híve vagyok, adott esetben a bojkotté illetve a szabotázsé.
Mégsem vagyok anarchista.
Gondolkodó ember vagyok és megfontolt. Ragaszkodom a szabadságjogaimhoz és már csak emiatt se szavaztam soha senkire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!