Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Megtaláltam az egyik sulis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtaláltam az egyik sulis társamat egy meleg társkeresőn. Mi tévő legyek? A többi lent.

Figyelt kérdés

Igazából nem feltétlen ehhez a kontextushoz kapcsolódik a kérdésem fő része, de megosztom, hátha ez segít egy értelmes válasz megírásához.

Igazából az egész úgy kezdődött, hogy felmentem az egyik nap a suliban a Grindrre, és láttam, hogy a nagyon közelben van egy srác. A képe alapján nagyon ismerősnek tűnt, nem először láttam, nem kellett atomfizikusnak lennem ahhoz, hogy összerakjam a képet. Mivel nekem nincs kint képem, ezért dobtam rá egy Tap-ot, majd a srác rámírt. Küldtem neki magamról képet, valószínűleg ő is sejthette, hogy ki vagyok, hiszen instán ezelőtt az eset előtt kb. 1-2 héttel már bekövetett.

Én igazából most vágynék valami hosszabb távú kapcsolatra, és mint megkérdeztem tőle ő "nyitott mindenre, de inkább alkalmit keres", és mivel totálisan beleestem a srácba, nem tudom mi tévő legyek. Kérdeztem a napjáról, beszéltünk a suliról, de az utóbbi időkben azt vettem észre, hogy nagyon tőmondatokban válaszol, és mintha nem lenne kedve beszélgetni velem. Ő nem szokott rám írni, csak én rá. Próbáltam neki burkoltan bókokat is küldeni, de ezekre különösebb reakciót nem kaptam tőle. Ellenben amikor egy kicsit "piszkosabb" témákra terelem a beszélgetést, akkor azokra nagyon is szokott válaszolni. Amikor próbáltam utalni a hosszabb távú dologra akkor mindig a majd kiderül választ kaptam.

Soha nem volt még ilyen kapcsolatom, nem tudom mi tévő legyek. Fogadjam el, hogy ő most inkább alkalmit keres, vagy ne hagjyam veszni, látjátok az értelmét, hogy fáradozzak?

2023. dec. 6. 21:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%

Semmit tévő ne légy.

Semmi közöd hozzá.

2023. dec. 6. 21:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem felesleges. Elég egyértelmű, hogy mit szeretne, így felesleges ráeröltetni egy olyat, amiben ő nem érezné jól magát.

Ilyen téren nem egyeztek, és hiába vagy fülig szerelmes, ez az ő álláspontján nem fog változtatni.

Ha esetleg mégis kapcsolat lenne belőle, nem maradna tartós. Lehet hogy te örülni fogsz, de ő meg azt fogja érezni, hogy "leláncoltad", amit ő nem akart. Ebben ő nem érezné jól magát.

2023. dec. 6. 21:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ő alkamit keres, ez jól látszik, vagy belemész ebbe és elfogadod vagy keresel tovább.
2023. dec. 6. 21:54
 4/11 anonim ***** válasza:
54%
Igen menj bele, csak nehogy belé zúgj, mert lehet csak szexet akar.
2023. dec. 6. 21:56
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Engedjétek meg, hogy egy pár mondatban válaszoljak az eddig érkezett válaszokra, illetve pár dologgal kiegészítsem amit mondtak.

#1: Nem tudom értelmezni pontosan, hogy mire gondoltál.

#2 illetve 3: Számomra nem egyértelmű teljesen. Mégis miért hazudna arról, hogy mit keres? Ő kvázi egy szóval nem állította azt, hogy ő kapcsolatra egyáltalán nem nyitott csupán azt mondta, hogy most inkább(!) alkalmit keres. A Grindr profilján meg fel van tüntetve, hogy keres "Relationshipet", bár nem ezutóbbi lesz a legbiztosabb forrás (véleményem szerint, bár kívácsi vagyok a véleményetekre).

#4: Lehet a már kicsit későn figyelmeztetsz. :)

Igazából én szívesen belemegyek vele egy két alkalmiba is, de ugyanakkor valahogyan nyomósan a tudtára szeretném adni, hogy mennyire az esetem a srác.

Van valami tippetek pluszban még?

2023. dec. 6. 22:13
 6/11 anonim ***** válasza:
92%
Szerezd meg a srácot és alakul.
2023. dec. 6. 22:36
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem vágja h bejösz neki, viszont azt is egyértelműen jelzi feléd h ő kalandozni akar és nincsen fülig beléd zugva, nem úgy mint te.

Ebből sex meg sexbarátság lehet - ezt te magad is sejted szerintem mert hajlandó vagy ilyen kompromisszumot kötni magaddal, -de ebből ennél több most nem várható.

2023. dec. 7. 08:02
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ő lehet nem akar komolyat. Erre készülj fel! Ezért is a válaszok. Viszont lehet akar szexhaverságot és megjegyzem nekem azokból lett komoly, mert mindig belém zúgtak.
2023. dec. 7. 10:15
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A "most inkább alkalmi", az egy finom, de határozott "nem" a tartós kapcsolatra. Az a kategória, amikor nem akar durván visszautasítani, de egyértelműen közli, hogy csak szexet akar. Ha ez neked nem jó, akkor ne erőltesd.
2023. dec. 7. 10:22
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, te mennyire akarsz vele együtt lenni. Ha mást nem is, de a testét megkaphatod és ez téged kielégítene, akkor hajrá. Ezt neked kell tudnod.

Ha engem vakítana el a szerelem, lehet nem tudnék ellenállni és belemennék alkalmiba. De úgyis összetörné a szívem, csak ezt akkor nem akarja elhinni az ember. Lehet szarabbul érezném magam, ha látnám, hogy mással kavar. Legalább akkor velem tegye. Gondolom most így.

Ha viszont az érzelmi viszonzás neked annyira központi és egy olyannak akarod magad odaadni, akivel kölcsönösek az érzéseid, akkor ne menj bele...

2023. dec. 8. 17:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!