Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Óvszerrel vagy óvszer nélkül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszerrel vagy óvszer nélkül dugtok?

Figyelt kérdés
2023. dec. 4. 22:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak óvszerrel engedem...
2023. dec. 4. 22:21
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
Gumi nélkül (passziv vagyok)
2023. dec. 4. 22:36
 3/14 A kérdező kommentje:
Miért jobb gumival, vagy nélküle?
2023. dec. 4. 22:48
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
#3 pl mert a betegségeket óvszerrel eltudod kerülni
2023. dec. 4. 22:50
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Meg higiénikusabb.

És ha nem az ánuszban akarsz elélvezni, hanem a srác szájában, akkor simán lekapod az óvszert és tisztán lőhetsz torokra.

2023. dec. 4. 22:54
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Tartós monogám kapcsolatban élünk és mindig gumi nélkül dugunk persze max higiénia mellett !
2023. dec. 5. 04:27
 7/14 anonim ***** válasza:
81%

Alkalmi nem érdekelt sosem ,csak kapcsolataim voltak. De mindig gumival, kimondatlan is így szerették a párjaim is,én is.

Higiénikusság miatt,mivel a bizalom egyébként ezer százalékos volt egymás felé.

Volt olyan ismerkedésem,ami ezért ért véget, mert a másik erősködött,hogy úgy az igazi,ha "élesben".Biztos velem van a bibi az agyamban,de ha eddig nem így tettem, akkor ezután - ha lesz párom - sem fogom máshogy. Max nem lesz senkim.

2023. dec. 5. 06:16
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha van papír hogy nem beteg dugom meg nélküle de a gumi alap…
2023. dec. 5. 07:06
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Óvszer nélkül dugtunk mindig az exeimmel (8-2-3 éves kapcsolatok), de kiderült, hogy kár volt, mert a monogámiát mindháromnál csak én tartottam be. Szerencsére nem kaptam el semmit egyiktől sem.

Új partner esetében mindig elmentem vizsgálatra, de főleg utána, mikor kiderült, hogy megcsalt...

Ha lenne új partnerem, az tuti, hogy eleinte lenne rajtam koton.

2023. dec. 5. 08:01
 10/14 anonim ***** válasza:
78%
Alkalmi kapcsolatom egyszer volt, de ottba gumi alap volt az aktívon. De párkapcsolatban is kell a gumi.
2023. dec. 5. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!