Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktátok izgatni a másik felet?Orálisan ,vagy kinyaljátok a popsiját?Mi a kedvenc pózotok?Inkább a kigyúrt, vagy az aputestű pasik jönnek be nektek?Szeretitek a ringó fenekét a partnernek?
Figyelt kérdés
18 éves biszex fiú vagyok!Nekem általában mindkét típusú pasi bejön és mindkét módon izgatni szoktam!Én imádom a feszes ringó feneket!🤗2023. dec. 3. 12:44
1/5 anonim válasza:
Passziv vagyok, lovagló póz a kedvencem, szóval a popsimmal és a számmal szoktam izgatni a partneremet:)
Párszor voltam aktív szerepben is mert viszonylag nagy mérettel rendelkezek és a partnerem ki akarta próbálni
4/5 anonim válasza:
A lányos testű pasik jönnek be jobban.
Szeretném kutyapózban megdugatni magam, vékony pénisszel, még szűz a fenekem. Előtte ki is nyalhatják.
Imádok szopni.
A feneket simogatni, megmarkolni szeretem, ha tetszik (és ha engedik).
Vékony vagyok.
Vidéken nem könnyű partnert találni...
5/5 anonim válasza:
Bár még nem sikerült kipróbálnom senkivel, én orálisan is izgatnám, és a fenekét is kinyalnám, illetve fordítva is szívesen átélném. Kedvenc póz valószínűleg a 69 lenne :)
Fiatalabb, 30 alatti vékonyabb sráccal próbálnám ki legszívesebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!